Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#21 User is offline   ErRoR 

• Group: VIP

Posted 01 April 2009 - 12:51 PM

To All: ja by som bez HipHopu neprezil .... co sa tika interpretov moje je westcoast NWA 2pac a proste vsechny oldschoolovky :P
A celkovo HipHop neni len hudba a vulgarizmy ...hiphop je zivotny štýl a vobec neni o tom co ma clovek na sebe,jake pouziva nadavky ale otom co ma v sebe, a to casto ludom nedochadza....

To Janyt: keby som moderator tak by som ti dal pauzu na forko zaslobodu slova :) tu sa snazis odopret tym ze jen nadavas , mas tu kazdy 2 post a v kazdom je nadavka ....
0

#22 User is offline   meddo 

Posted 01 April 2009 - 12:58 PM

View PostErRoR, on Apr 1 2009, 01:51 PM, said:

To Janyt: keby som moderator tak by som ti dal pauzu na forko za Slobodu Slova :P tu sa snazis odopret tym ze jen nadavas , mas tu kazdy 2 post a v kazdom je nadavka ....

Ja som toho isteho nazoru, clovek ktory sa nedokaze slusne vyjdrovat tu nema co hladat, Btw. ja som vyrastal tiez na veciach ako cypress hill , Public Enemy atd. ale to je stara skola. Toto co produkuje kontrafuckt je prezentacia ludskej debility na verejnosti :)
0

#23 User is offline   Daft 

Posted 01 April 2009 - 01:00 PM

View PostAll, on Apr 1 2009, 11:43 AM, said:

Čau-čau,nazdar..Zdravim všechny ty co poslouchají a nebo se nák jinak věnují HipHopu a Rapu a jeho ostatním elementům či už je to Graffity,Breakdance,Beatboxing,DJing apd..

dřív jsem všechny elementy sledoval aktivně, teď už spíš pasivně, občas když je nálada tak něco poslechnu, z novějších věcí mě ale skoro nic už nebaví, tak se vracím spíš k těm starším. hiphop tu poslouchá dost lidí, jen nemaj prostě potřebu se stmelovat...

View PostJanyt, on Apr 1 2009, 11:44 AM, said:

kazdej jo? to bych musel byt totalni trotl a dusevni kripl ay budu se obouvat, pac hip hop je sracka pro maly decka, kery budou v budoucnu maximalne stat u lopaty

nj janýte ty seš večný pako co bude furt nadávat na všechno a všechny okolo co nemaj stejný postoje a názory jak ty...nulová tolerance, ty seš mistr světa a máš ve všem pravdu...teda aspoň se tak cítíš

hip hop neposloucháš, tak to je sračka a každej co se o něj zajímá, tak skončí u lopaty...nemáš vejšku, tak je podle tebe VŠ pro totální idioty co v životě nic nedokážou...je z tebe cejtit jakejsi komplex toho, že tys to v životě asi moc daleko nedotáhl, tak chrlíš urážky na všechny strany
0

#24 User is offline   All 

• Group: Registrovaný člen

jééj ty si mě potěšil..definoval si to přesně brácho..a jináč víš že má Vec svůj pořad na MeToo.sk? http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/good.gif
http://www.metoo.cz/tvstream/play/53 se kookni jestli to neznáš..je to supr pořad...
0

#25 User is offline   Trashko 

Janyt naco vobec spamujes do tochto topiku? urobil ti daco dakto? nadaval ti ? :P abo nieco podobne? tento topik urobily nato aby si aj raperi pokecali aky maju zivotny styl, kde sa zabavaju , co pocuvaju atd :) a nie tu nadavat a hned sa navazat do nich , tebe by sa urcite nepacilo kebyze ti dakto do tvojho topiku bude spamovat ze nema rad rock/metal/techno/pop abo co to vlastne pocuvas... a ze to pocuvaju male zasrane deti...Ked ich nemas rad nechaj si to pre seba :)
0

#26 User is offline   Rengen 

Posted 01 April 2009 - 01:07 PM

HIP HOP neposlouchám, ale rozhodně neodsuzuju...ať si každej poslouchá co chce, dokážu to tolerovat a kdo ne, je jen debilní kretén, co si o sobě myslí něco víc, než jsou všichni ostatní. Tzn. Janýt kecá zase (jako obvykle) sračky a Venia má pravdu.

Jediné co je tak trochu nechutné, že Barunce ten pablb říká "zlatíčko" *bleee*
No, ale to už je čistě můj problém, tak já se s tím zkusím nějak vyrovnat :P

Přeju všem HIPHOPÁKŮM hodně zdaru a nečmárejte grafity na pěkné baráky...dík :)
0

#27 User is offline   Trashko 

Posted 01 April 2009 - 01:07 PM

tiez nemam rad slovensky rap :) pride mi to moc komercne a nerobia to pre seba abo inych,,,ale pre peniaze a slavu :P a preto smrdia :) mozno maximalne hudba z dola , stoka stajl :) abo spanielske antifacke :) http://www.youtube.c...h?v=-o8zbwZZ3u8 ... http://www.youtube.c...h?v=ZkrNEFiUOzA ... http://www.youtube.com/watch?v=yFTAApdSkeM...PL&index=30
0

#28 User is offline   All 

Posted 01 April 2009 - 01:17 PM

Já musim všechno http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/lol.gif já bych jinak hrozně schnil kdybych byl jenom na oldschoolu nebo underground rapu..Takže mainstream respektuju.A vychází super vjeci stačí si jen vybrat.Jinak nejvíc SLOVANSKÝ rap...to je ruský,ukrajinský,poslký,slovenský,český atd...to je historie poněvadž Slovani přišli z východu a spojuje naás ten jazyk..takže se snažim rozumět tomu..když člověk neni ůplně tupí tak ty slova ze Slovanského jazyku nejsou uplně odlišná takže tomu rozumět jde když se snážíš tomu porozumět..V USA je jeden dost dobrej DJ Marco Polo a jeho CD Port Authority to je povinnost pro každýho kdo má rád klasiku nádherný beaty a ty lyrics co sou pozvaný na majk jako hosti no to je nářez..Když někdo bude chtít dám mu na to link a můžete si to stáhnout...pochybuju že někdo koupí originál když je to Amerika.Jinak Orginal CDs se snažím kupovat..ale jak kdy občas i stáhnu ale když vim že je to kvalitu tak jdu koupit to je radost:)
0

#29 User is offline   Janyt 

Posted 01 April 2009 - 01:37 PM

View Postmeddo, on Apr 1 2009, 01:30 PM, said:

Presne takto vyzera prispevok cloveka ktory pocuva taku sracku :) , nic viac inteligentnesie som ani necakal.

Toto je jasny priklad degeneracie mladeze podobnymi typmi low hiphopovych skupin

souhlas :)

View PostDaft, on Apr 1 2009, 02:00 PM, said:

nj janýte ty seš večný pako co bude furt nadávat na všechno a všechny okolo co nemaj stejný postoje a názory jak ty...nulová tolerance, ty seš mistr světa a máš ve všem pravdu...teda aspoň se tak cítíš

nulova tolerance? ale jo, me vadi jak hip hop prezentuji v CR a SR, ty debilni namachrovany kecy okolo..

View PostRengen, Petr, on Apr 1 2009, 02:07 PM, said:

- Tzn. Janýt kecá zase (jako obvykle) sračky a Venia má pravdu.
Přeju všem HIPHOPÁKŮM hodně zdaru a nečmárejte grafity na pěkné baráky...dík :)
- Janyte chováš se jako absolutní debil.

nj degen o5 prispel debilnim postem, a nezklamal jako nikdy predtim
petr: sam si a jinejm to rikas
0

#30 User is offline   Janyt 

Posted 01 April 2009 - 01:42 PM

View Postrewew, on Apr 1 2009, 02:41 PM, said:

HEJ kdo mi to smazal? http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/elf.gif

me tu taky smazali post a pak tu melou o svobode slova tihle hoperi omg :) :) n00bs
0

#31 User is offline   Venia 

Posted 01 April 2009 - 01:49 PM

Pokud vim, smazala jsem post s přitroublou básničkou, která by akorát odstartovala flame :)

Znova opakuju, autor topiku vás žádal, že pokud nemáte k tématu co říct, ať se nevyjadřujete, přesto tu vzniklo tohle, urážíte jeden druhýho.. Jestli tu najdu ještě jeden post, kterej by hiip hop nebo jeho posluchače zesměšňoval, pisatel toho postu ode mě dostane warn..
0

#32 User is offline   meddo 

Posted 01 April 2009 - 01:56 PM

Neviem preco potom niesu zmazane tie All_ove prispevky s nadavkami, to by ma fakt zaujmalo, pritruble basnicky mazeme, ale vulgarizmi su v poriadku, toto uz co sa tu deje ja fakt na hlavu, bany su za to, co neni v pravidlach, nadavky v postoch su v poriadku , uz ako fakt dost !!!

Samizda ze by sa mali GMka a moderatori trochu preriedit a neschopnych vyhadzat

This post has been edited by meddo: 01 April 2009 - 01:57 PM

0

#33 User is offline   Petr 

Posted 01 April 2009 - 01:58 PM

View PostJanyt, on Apr 1 2009, 01:37 PM, said:

nj degen o5 prispel debilnim postem, a nezklamal jako nikdy predtim
petr: sam si a jinejm to rikas

Větší ubohost už si tam neměl že?
Už na mě prosimtě ani dál nereaguj...vidím ,že post "dement fora" ,ktery jsi získal ,když si na foru začínal ti náleží i dál.
0

#34 User is offline   Kratos 

Post icon  Posted 01 April 2009 - 02:07 PM

Ano paráda doporučuju lock topicu, protože tuhle demenctvo se tu začíná zase hádat, házet hnůj z jedný hromady na druhou, je to tu samej king za monitorem, ego co přímo chrčí z některejch lidí tady.

Konkretním osobám doporučuji zajít za psychiatrem, nebo za někým jiným kdo je rád vypleskne :) :)

Jdu blejt.

Ehm Venio ^-^ když napíšeš hiip hop, myslím že je taky urážíš :)
0

#35 User is offline   Sniper83 

Posted 01 April 2009 - 02:17 PM

no jo, hip hop, kde jsou ty časy, kdy tahle hudba patřila téměř 100% jenom ke skejťákům, snowboarďáků, bikerů a podobný pakáži (ke kterejm se ještě dnes ochotně hlásim, i když už jsem na prkýnku nestál dobře tři roky)... tenkrát jsme pro lidi, co nejezdili, ale jen "vyznávali" hiphopovej styl měli krásný slovíčko "nosič." Bohužel se z tohohle stylu stala naprosto nechutně komerční záležitost...

View PostPetr, on Apr 1 2009, 02:58 PM, said:

Už na mě prosimtě ani dál nereaguj...vidím ,že post "dement fora" ,ktery jsi získal ,když si na foru začínal ti náleží i dál.

a přitom je Janýt v reálu docela milej klučina, jen halt když je v bezpečí za klávesnicí, tak má najednou 50kilo navrch a ramena zasloužilého stěhováka... uklidni se chlape a docela se divim, že ti za tohle ještě nedokákaly warny na konec lišty, asi na tebe pošlu carchu :)
0

#36 User is offline   Athonidas 

Posted 01 April 2009 - 02:22 PM

Hip-Hop teda moc neposlouchám..ale jak koukám na zakladatele topiku..mrtě fanatik...ale když jdu zase po ulici a nějakej negr s kyblíkem na hlavě..tatíkovi tepláky a od matičky má mikinu a najednou do mě začne valit jestli nechci na tlamu..mrtě tipci, a takovejch je čím dál tím víc...je jim 13 a myslej si buhvijaký to nejsou týpci..je mi jich líto...
0

#37 User is offline   Petr 

Posted 01 April 2009 - 02:22 PM

View PostSniper83, on Apr 1 2009, 02:17 PM, said:

a přitom je Janýt v reálu docela milej klučina...

To věřím ,ale jeho reakce tady na foru fakt stoji za to...
0

#38 User is offline   pepa 

Posted 01 April 2009 - 02:30 PM

cz/sk hip hop je dobry napr stary chaozz alebo trosky to berem .. ale te new supr star hip hop a rap drsnaky na to hazu bobek sou to dementi napr taky rytmus ... ehm no mal som moznost ho videt nazivo a horzne daco ... a riekanky z inych krajou uz vobec lebo tomu niga ultra slangu je tasko rozumiet :) nemecky HH je tiez riadny rofl ...
0

#39 User is offline   Janyt 

Posted 01 April 2009 - 02:49 PM

uz se tesim na novou hoperskou komunitu na mystiqu + nejakej eventicek na bejsku pro obe frakce. ou jee
0

#40 User is offline   Farelein 

Posted 01 April 2009 - 02:55 PM

View PostJanyt, on Apr 1 2009, 12:44 PM, said:

Kazdej jo? to bych musel byt totalni trotl a dusevni kripl ay budu se obouvat, pac hip hop je sracka pro maly decka, kery budou v budoucnu maximalne stat u lopaty

Janyte dej si facku. Soudit lidi podle toho, co poslouchaji, a jeste jim zato nadavat. Zase si jednou ukazal jakej si genius na intelektualni vyssi.
0

• 24 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users

TOPlist