Mystiq.org - forum: HipHop/Rap Community - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 24 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

HipHop/Rap Community tmelit,tmelit a tmelit..(sdružovat se)

#1 User is offline   All 

• Group: Registrovaný člen

Posted 01 April 2009 - 11:43 AM

Čau-čau,nazdar..Zdravim všechny ty co poslouchají a nebo se nák jinak věnují HipHopu a Rapu a jeho ostatním elementům či už je to Graffity,Breakdance,Beatboxing,DJing apd..Na začátku bych chtěl říct že zakládám tento topic jelikož mam silný dojem že nás co patříme k této komunitě a hraje Wow tady na MystiQu je hrozně málo..Přál bych si abysme se tedy sdružovali a hromadili a vytvořili tim projekt pár lidí možná i víc, co držeí za jeden provaz,rozumějí si a mají si co říct.Pište sem názory,něco vás třeba i to jak pálíte weed http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/watsup.gif ,kam chodíte na akce atd.Všechno mě zajímá, zajímate mě vy a to co nás spojuje :) .To co nechci je je aby sem chodili lidi který k této hudbě a životnímu stylu nemají naprosto žádný vztah,věnují se tomu ,,plný týden a naprosto do toho vidí´´, čili žádný haters co sem budou chodit píčovat a vědí leda velké gulotu nechci a rád bych tomu předešel http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/detective2.gif..Prostě každý má svůj styl a je třeba to respektovat a né jak děcko kopat kolem sebe...O mě:HipHop/Rap jen nesposlouchám ale i tvořim nákou domácí tvorbu a žiju ho a je to moje srdce .Tento styl sem začal poslouchat asi jako 13ti ročný floutek možná i dřív a nevěděl sem jak se k tý muzice dostat jelikož jak víte obsahuje vulgarity čili to není ůplně veřejná muzika.Je to však styl co spojuje rasy,kultury a neptá se jakou máš barvu pleti a z jakého společenského žebříčku jsi...Tedy je proti omezování lidských práv,diskriminaci a podobně, což je dost závažná věc.Vždycky budu Antináca už navždy.Vzdělaní lidi vědí o čem je řeč a proč hraje má oblíbená česká skupina PSH(peneři strýčka homeboye) na koncertech a akcích ANTIFA.Momentálně si nejvíc z CZ/Sk scény co tady poměrně nedávno vyšlo cením: Dj Wich - The Golden Touch
Ektor a Enemy - Airon Meidan
Pio Squad - Interwiev
SK: Čystichov - Posledný Doberman
H16 - Čísla Nepustia
Vec - Funkčný Veterán
Tak asi tak..je to toho víc poslouchám toho hodně aj zahraniční interprety.Podle mě ale každý by měl poslouchat minimálně národní a USA.Mimo to jsem pravidelný čtenář BBARÁKu(HipHop Magazine) takže jsem doclea informovanej člověk.To mě připomíná že teď v březnu vyšla nová Moja Reč s albem Dual Shock(2CD) a toe výborná věc a i když sem se toho naposlouchal už dost tak je to odraz dnesšní společnosti a supr muzika co se týč e po instrumentální stránce.Tak to kontroluj!!:)No to by bylo asi tak vše..Takže pište sem a't se na tom Mystiqu rozrůstáme..Zajímáte mě :)
0

#2 User is offline   Janyt 

• Group: VIP

Posted 01 April 2009 - 11:44 AM

shit, pryc s tim + co ta sekce omg?

View PostAll, on Apr 1 2009, 12:43 PM, said:

Podle mě ale každý by měl poslouchat minimálně národní a USA.Mimo to jsem pravidelný čtenář BBARÁKu(HipHop Magazine) takže jsem doclea informovanej člověk.

kazdej jo? to bych musel byt totalni trotl a dusevni kripl ay budu se obouvat, pac hip hop je sracka pro maly decka, kery budou v budoucnu maximalne stat u lopaty
0

#3 User is offline   smudla123 

Posted 01 April 2009 - 11:48 AM

Sux stfu s posranym Hipytyhopem..
0

#4 User is offline   Janyt 

Posted 01 April 2009 - 11:49 AM

View Postsmudla123, on Apr 1 2009, 12:48 PM, said:

Sux stfu s posranym Hipytyhopem..

hopityhop madafakaaaaaaaaaaaa :) :)

to mi pripomina skvelou vec:

http://www.youtube.c...h?v=JtyoEuvW6qE checkuj vole kukturu :)
0

#5 User is offline   All 

Posted 01 April 2009 - 11:51 AM

vůbec..splňuje to požadavky..debata toje takže co:) a ty co mash v podpisu těch tvejch 92% taky nechápu co to kontroluješ chlape:)) přece sem řek že ty co NÉ tak prostě at se nevyjadřujou bo lepší ani at si to nečtou...Protože takle blbě trefenejch bleskem bude trochu víc..takže srát nato a nechat žít.Díky za promo:D
0

#6 User is offline   Janyt 

Posted 01 April 2009 - 11:54 AM

ted jsi: Mystiq.org » World Of Warcraft » Hlavní sekce, coz asi nebude to pravy. Vis co je to vubec World of Warcraft nebo sis sem prisel jen spamovat ty svy hip hop s**cky?

patris bud do offtopinky >> http://forum.mystiq....hp?showforum=59

bohuzel kos na totalni s**black%20eye.gif a bordel nemame
0

#7 User is offline   All 

Posted 01 April 2009 - 12:04 PM

Nj to sem už milionkrát slyšel..ale až budeš mít toho píčování a nenávisti dost tak to teprf bude OK a vporadečku..jinak jestli to pujde přesunout tak s tim možná zkusim něco udělat.A to že se tu akorát negativně vyjadřuješ jaký to nejsou sračky apod to jen dokazuje že akorát nevíš...jinak jak sem řek lidi co to zájíma at sem písnou já budu jedině rád a k takovejm jako ty Janyt ty fakuju z vejšky...
0

#8 User is offline   Janyt 

Posted 01 April 2009 - 12:06 PM

nj, ty fakujes a picujes, ale ja lidi jako jsi ty rovnou liskam na potkani :) doufam ze te nekdy potkam

edit: btw HipHop/Rap Community, tlemit tlemit tlemit se vam :) :)
0

#9 User is offline   Venia 

Posted 01 April 2009 - 12:10 PM

Přesunuto

A myslim, že autor topicu vás o něco prosil, jestli tohle neposloucháte a nelíbí se vám to, super, stačí že to víme z vašich podpisů.. Vás taky nikdo nepovažuje za debily pač posloucháte metal, dnb, punk nebo disco, každýho věc snad, ne? Jestli tu chce najít lidi, se kterými bude mít stejný zájem, nevidím na tom nic špatnýho

Janýte někdy bych tě chtěla potkat, jestli máš takhle velkou hubu i ve skutečnosti... :) Fackovat každýho na potkání jenom kvůli hudebnímu (i třeba jinýmu) stylu, to jsi fakt MACHR :P

This post has been edited by Venia: 01 April 2009 - 12:14 PM

0

#10 User is offline   All 

Posted 01 April 2009 - 12:13 PM

Nééé poslouchej ty prostě k tý hudbě nemáš vztah a akorát děláš zlo.A kdo by komu vyfackoval face neni o řečích ale o skutku.
0

#11 User is offline   meddo 

Posted 01 April 2009 - 12:20 PM

Ak raz zistim, ze moje decko pocuva kontrafuckt , tak ho budem fackovat tiez :P
0

#12 User is offline   smismou 

Posted 01 April 2009 - 12:24 PM

toto se nemělo zakládat zase to stejně bude o tom jak metal smrdí a hip hop je pro děti:D ale co aspon bude na forum zas jednou co číst:-)
0

#13 User is offline   Janyt 

Posted 01 April 2009 - 12:25 PM

View PostVenia, on Apr 1 2009, 01:10 PM, said:

Přesunuto

Janýte někdy bych tě chtěla potkat, jestli máš takhle velkou hubu i ve skutečnosti... :) Fackovat každýho na potkání jenom kvůli hudebnímu (i třeba jinýmu) stylu, to jsi fakt MACHR :P

zlaticko ale ja jsem hodnej kluk, to bys mohla vedet a jestli si myslis ze ne, tak nechapu proc sis me pridavala (ty vis kde) Nejde o fackovani kvuli stylu, ale kvuli chovani, tihle hosanci si o sobe proste moc mysli, je to videt i ve stylu autora.

View Postmeddo, on Apr 1 2009, 01:20 PM, said:

Ak raz zistim, ze moje decko pocuva kontrafuckt , tak ho budem fackovat tiez :)

no to se ani nedivim cece
0

#14 User is offline   All 

Posted 01 April 2009 - 12:27 PM

:P hh..Piešťany moréé:).Kontrafakt - Bozk na Rozlúčku. hochu to byli mazce koncerty a to album je nejvíc popíči:)Mam je rád a když si někdo stěžuje na Kontrafakt tak je ůplný kkt a nakažený potkan:D bo co to sprawili oni jen tak někdo nezopakuje..mimochodem Rytmus už má f piči a nehreší:)
0

#15 User is offline   meddo 

Posted 01 April 2009 - 12:30 PM

View PostAll, on Apr 1 2009, 01:27 PM, said:

:P hh..Piešťany moréé:).Kontrafakt - Bozk na Rozlúčku. hochu to byli mazce koncerty a to album je nejvíc popíči:)Mam je rád a když si někdo stěžuje na Kontrafakt tak je ůplný kkt a nakažený potkan:D bo co to sprawili oni jen tak někdo nezopakuje..mimochodem Rytmus už má f piči a nehreší:)

Presne takto vyzera prispevok cloveka ktory pocuva taku sracku :) , nic viac inteligentnesie som ani necakal.

Toto je jasny priklad degeneracie mladeze podobnymi typmi low hiphopovych skupin

This post has been edited by meddo: 01 April 2009 - 12:32 PM

0

#16 User is offline   All 

Posted 01 April 2009 - 12:38 PM

Já že sem namyšlenej a namcharovanej jo?Vždyt já sem jen upřímnej člověk a 100% true.Nekdy mě sere co si lidi myslej že každý kdo nosí HH hadry a je hnedka namšlenej,namachrovanej a prostě Staáár..tak to vůbec neni je to spíš o člověku a ikdyž se najdou takoví lidi spoustu vjecí neni tak jak se předkládá. a jinak superzz že mi ta holčina přesunula ten topic a skvělě popsala mé pocity za to díky :P Jesem dokonale spokojný jak z reklamy na zubní pastu..freshh http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/bigsmile.gif
0

#17 User is offline   Mako 

Posted 01 April 2009 - 12:40 PM

nj ale tak ak vám to vadí, tak co se do něho serete? Je to asi diskuze pro ty co Hip Hop poslouchají, a ne pro ty co to nemají rádí .... Janýte tebe taky každej neprudí že posloucháš Pop z rádia a tvoji hrdinové jsou Bekstrýtboys ... je to čistě tvoje věc jakou hudbu posloucháš .... akorát tady zase potvrzuješ jakej seš ...

View PostJanyt, on Apr 1 2009, 01:25 PM, said:

Nejde o fackovani kvuli stylu, ale kvuli chovani, tihle hosanci si o sobe proste moc mysli, je to videt i ve stylu autora.
tak mi rekni jakým stylem ses ty prezentoval v tomhle topicu ... uplně stejně ... moc si o sobě myslíš
0

#18 User is offline   Petr 

Posted 01 April 2009 - 12:42 PM

View PostJanyt, on Apr 1 2009, 12:25 PM, said:

...

Janyte chováš se jako absolutní debil.
0

#19 User is offline   Ashellissia 

Posted 01 April 2009 - 12:44 PM

hip hop to jedine hopity hop
0

#20 User is offline   All 

Posted 01 April 2009 - 12:49 PM

QUOTE (All @ Apr 1 2009, 01:27 PM)
hh..Piešťany moréé.Kontrafakt - Bozk na Rozlúčku. hochu to byli mazce koncerty a to album je nejvíc popíči:)Mam je rád a když si někdo stěžuje na Kontrafakt tak je ůplný kkt a nakažený potkan:D bo co to sprawili oni jen tak někdo nezopakuje..mimochodem Rytmus už má f piči a nehreší

Presne takto vyzera prispevok cloveka ktory pocuva taku sracku , nic viac inteligentnesie som ani necakal.

Toto je jasny priklad degeneracie mladeze podobnymi typmi low hiphopovych skupin

for Meddo:To jak se člověk vyjadřuje o nikom nic neřiká..Já sem veseelej člověk tak musim psát veselým slengem ne?Jinak od nikoho nic nečekej odpověděl sem ti jen z toho důvodu že aspoň znáš Kontrafakt i když sou známí po celym Slovensku.Vůbec tady není žádná řeč o degeneraci já mam jinou ůroveň a rozhodně neřaď Kontrafakt do low HH skupin lebo oni sú pháááni..jebat..
0

• 24 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

3 User(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users

TOPlist