Zdravim, nemel by nekdo na prodej starsi notebook ? Nemyslim stary jako 20 roku stary :), prave otec furt kamsi cestuje a postavat mu porad ntb me uz taky nebavi :D tak neco starsiho na filmy, navigaci atd ... cenna do 5k kc ...
Page 1 of 1
Koupim starsi notebook blabla
Posted 08 August 2010 - 01:13 PM
Notebook na navigaci ? huh
To se mu nevyplatí podle mě, kupovat za 4000 GPS navigaci pro notebook teda ... to bych si koupil raději zvlášť navigaci a NB teda ...
PS: bohužel nemám, před 3 měsící jsem ale sprostředokovával prodej ale to bylo za 10k
To se mu nevyplatí podle mě, kupovat za 4000 GPS navigaci pro notebook teda ... to bych si koupil raději zvlášť navigaci a NB teda ...
PS: bohužel nemám, před 3 měsící jsem ale sprostředokovával prodej ale to bylo za 10k
Posted 08 August 2010 - 01:18 PM
Myslim na softwarove navigaci, mapy atd :), nwm prave by mu stacil s parametry 256ram, cca 1ghz procak, takovy ten podprumer na filmy a ty mapy nic jineho na tom delat nebude :D
Dival jsem se i na aukro, ale ja nevim ja tomuhle obchodovani nejak moc neverim ..
Dival jsem se i na aukro, ale ja nevim ja tomuhle obchodovani nejak moc neverim ..
Page 1 of 1
Help