Mystiq.org - forum: pomoc pri vyberu telefonu - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

pomoc pri vyberu telefonu

#21 User is offline   Thomino 

• Group: VIP

Posted 27 June 2010 - 03:43 PM

No nevím ale 5530 zatím v pohodě : )cena co sem ho kupoval byl 5300 ale kupoval sem to normalně v našem městě v kamenném obchodě.Jinak jak rikam rozhodně tenhle telefon fajn.Dotykový displej neni nic strasneho.Ja sem si nechal na displeji tu ochrannou folii abych si hned nezasral displej a zatim tam v pohodě drží :)jinak se na něm píše celkem fajn ja píšu většinou prstama ale když máš problém s trefeném se tak je k telefonu tužka s kterou se píše taky hezky jde jen o zvyk :D
0

#22 User is offline   Howkey 

• Group: Registrovaný člen

Posted 27 June 2010 - 05:08 PM

Ty výkyvy nejsou tak tragický, ono jde spíše o to, jak prodejce reaguje na nový model té řady na trhu.

Já nakupuju v Praze protože tu bydlím, ale myslím že tyhle obchody jako Electro World, jim nevadí reklamace, pro ně je levnější ti dát nový, než se s tebou hádat. Jestli cena nového je přijde za ten rok tak na 2000, plat technika co to bude zkoumat vyjde pak na jeden telefon na 3000+dopravy.

Takhle dneska funguje hodně prodejců, raději vymění než aby to řešili.

PS: Stejně ti ho v roce 2013 spálí magnetická bouře od slunce. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_become_senile.gif
0

#23 User is offline   rewew 

Posted 27 June 2010 - 06:19 PM

View PostHowkey, on 27 June 2010 - 10:10 AM, said:

Doporučuju tedy tu nokii bez GPS, je tenčí a ty asi GPS nepotřebuješ podle mě ... navíc ty mapy jsou naprd, stejně by sis nakonec chtěl nahrát TomTom nebo iGO za který musíš zaplatit.

V mobilu mám Mapy Google, fajnovní aplikace :D
0

#24 User is offline   Howkey 

Posted 27 June 2010 - 06:47 PM

Moc ne, protože když chceš mapu tak jí musí stáhnout z netu. tzn platíš za ně dodatečně.

Mapy Google mam od koupě HTC taky, ale raději jsem si sehnal TomTom mapy pro GPS, kde nemusíš platit každá data navíc
0

#25 User is offline   Jojicek 

Posted 27 June 2010 - 07:06 PM

tak jsem si na netu obednal tu levnejsi nokii zitra to jdu vyzvednout :D
0

#26 User is offline   SuN 

Posted 28 June 2010 - 07:35 AM

Zdravim , LG KM900 Arenu mam ja , musim povedat ze by to nebol zly telefon keby nemal castokrat zabugovany firmwere ktory sa ale stale updatuje , ale je to ako s reviziami vo wowku , vsade su chyby... Nokiu 5800 XpressMusic ma myslim moj kamos a radsej by som bral nokiu uz len kvoli tomu ze to ma Symbian.

k tomu LG - nenechaj sa oklamat dizajnom menu , nema tak dobry procesor ako vyzera , java tam celkom laguje - menu ide dobre aj grafika je pekna hudbu prehrava tiez dobre, keby si sa chcel nieco spytat tak PM.
0

#27 User is offline   rewew 

Posted 28 June 2010 - 03:06 PM

View PostHowkey, on 27 June 2010 - 06:47 PM, said:

Moc ne, protože když chceš mapu tak jí musí stáhnout z netu. tzn platíš za ně dodatečně.

Mapy Google mam od koupě HTC taky, ale raději jsem si sehnal TomTom mapy pro GPS, kde nemusíš platit každá data navíc

Net já používám naplno za 40 Kč týdně, takže data navíc neplatím...

This post has been edited by rewew: 28 June 2010 - 03:06 PM

0

#28 User is offline   Howkey 

Posted 28 June 2010 - 03:21 PM

Aha no stejně mi přijde ty peníze za TomTom že se vyplatí víc, internet nemáš všude ... ale tak to už je detail každého možnosti a kam jezdí
0

#29 User is offline   Westman 

Posted 28 June 2010 - 05:23 PM

View PostManík, on 26 June 2010 - 10:05 PM, said:

Muzu se zeptat k cemu lidi v tvym veku (krome machrovani) vyuzijou takovyhle mobily, kdyz rikas, ze to vyuzivas naplno?

Nevím, ale na machrování tu jsi ty či ne? x)...a jinak když děláš grafiku, máš imr vére hovory, zakázky, musíš se dívat nebo měl by jsi se dívat alespoň co 2H jestli nemáš mail od klientů a to ať jsi kdekoliv i ve škole tak k tomu ti opravdu mobil za 3500 sloužit nebude x)...Ale jinak souhlasím že 85% lidí má drahé mobily na machrování x)...
0

#30 User is offline   hokop 

Posted 28 June 2010 - 06:17 PM

View PostWestman, on 28 June 2010 - 05:23 PM, said:

Nevím, ale na machrování tu jsi ty či ne? x)...a jinak když děláš grafiku, máš imr vére hovory, zakázky, musíš se dívat nebo měl by jsi se dívat alespoň co 2H jestli nemáš mail od klientů a to ať jsi kdekoliv i ve škole tak k tomu ti opravdu mobil za 3500 sloužit nebude x)...Ale jinak souhlasím že 85% lidí má drahé mobily na machrování x)...

a ty ve svych 15 letech mas tolik prace?:D
0

#31 User is offline   Jojicek 

Posted 29 June 2010 - 08:19 AM

ale se dela :D jinak ja mam teda telefon za 4k a vybiraji se mi s nim maily krasne i pisou :D

jinak jsem rad ze jsem si vybral co jsem si vybral :)
0

#32 User is offline   Lloyde 

Posted 29 June 2010 - 08:41 AM

View PostWestman, on 28 June 2010 - 05:23 PM, said:

Nevím tedy, jak chceš na mobilním telefonu pracovat s grafikou, ať už jsi to myslel v jakémkoliv smyslu, ať už by to byl jakýkoliv telefon, tak si tam maximálně budeš šmudlat nějaký JPEG ve photo editoru, protože silně pochybuji, že by si někdo vybral telefon jako nástroj pro grafiku.
K bodům dalším, hovory mám "imr vére", e-mailového klienta mám také více než dobrého a telefon mě stál čtyrku.
A z vlastní zkušenosti můžu říct, že k tomu všemu mi ten telefon doopravdy sloužit může.
0

• 2 Pages +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist