Mystiq.org - forum: Když si tak člověk občas čmárá - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Když si tak člověk občas čmárá a zakázky se nehrnou =Ol

#1 User is offline   Mr.Heaven 

• Group: VIP

Posted 05 June 2010 - 03:30 PM

no snad trochu k světu rozpracovaná šunka =D
0

#2 User is offline   Henri 

• Group: Registrovaný člen

Posted 05 June 2010 - 03:41 PM

3 otážky od lajka
Jak to děláš?
Kde má nohy?
To jest tvůj koníček?

Jinak fajn :D
0

#3 User is offline   Maník 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 05 June 2010 - 03:52 PM

photoshop + tablet + nejakej skill :)
0

#4 User is offline   iwco 

Posted 05 June 2010 - 04:05 PM

mozno trochu zmensit krk.. rozsirit nalavo tu tvar (resp pravu cast) vyzera mi to trochu neprirodzene.. to ohnutie ruky so styrmi prstami je tiez take akoby vychadzala odnikial

ale uprimne je to dobre :)
0

#5 User is offline   Howkey 

Posted 05 June 2010 - 04:19 PM

Photoshop ... aneb "patlanice". Maníku mohl bys vědět že na Vektorovou grafiku v níž grafici pracují se používá Ilustrator. Photoshop je rastrový program tedy "patlanice".

Neviděl jsem člověka co by Tablet používal na photoshop. Tedy nepočítám lidi co znají heslo Photoshop, jako nábožné slovo pro všechnu grafiku.
0

#6 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 05 June 2010 - 05:43 PM

View PostHowkey, on 05 June 2010 - 04:19 PM, said:

Photoshop ... aneb "patlanice". Maníku mohl bys vědět že na Vektorovou grafiku v níž grafici pracují se používá Ilustrator. Photoshop je rastrový program tedy "patlanice".

Neviděl jsem člověka co by Tablet používal na photoshop. Tedy nepočítám lidi co znají heslo Photoshop, jako nábožné slovo pro všechnu grafiku.

ve fotokrámu se většinou tohle dělá, pak tu je corel, trapnej mirage atd jistě...

a ilustrator nebo indesign samozřejmě taky ale to neni kresba už jako kresba, až budu chtít remake alfonse muchy a secese tak se k tomu sammozřejmě více hodí linearni ilustrátor...

tohle je pouze kresba "tablet painting"...

zároveň tahle kresba je spíše fantasy, a ne realita...(wallpapery od blizzardu mi taky nepřijdou moc realné) tohle prostě čmáráš a nepřemýšlíš co a jak má být, jde to z hlavy bez inspirace...

když už realné prvky tak něco málo v sobě nese ten pár portrétů Tady a tady
0

#7 User is offline   Gossip 

Posted 05 June 2010 - 06:01 PM

to video je moc sry pustil sem si ho dvakrat abych stihl ten zacatek:D
0

#8 User is offline   Ewe 

Posted 05 June 2010 - 06:20 PM

Když budeš procvičovat kresbu lidského těla, tak určitě za nějaký čas, dovedeš své díla do dokonalosti.
0

#9 User is offline   Maník 

Posted 05 June 2010 - 07:29 PM

View PostHowkey, on 05 June 2010 - 04:19 PM, said:

ano, jsem si vedom toho, ze photoshop neni vselek, ale rekl sem to protoze vim v cem to heaven dela :)
0

#10 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 05 June 2010 - 07:36 PM

View PostEwe, on 05 June 2010 - 06:20 PM, said:

Když budeš procvičovat kresbu lidského těla, tak určitě za nějaký čas, dovedeš své díla do dokonalosti.

že by někdo kdo se vyzná. Ono 2 roky figurálky neni moc, taky je něco jiného malovat a kreslit na papír,plátno atd. tužkou,uhlem a na pc žj

hlavy...reprodukce od R. Magritta, jinak podle živého modelu (ještě ze školy, limitovaný časem a doma na ateliér bohužel nemam flek :)

a mouchy to všechno jisto jistě má :D

PS: studium kresby lebky bych tam někde taky našel x)
0

#11 User is offline   Jenyla 

Posted 05 June 2010 - 08:01 PM

ja k tomu mam porad tu jednu vyhradu heavne :)
0

#12 User is offline   Hrbet 

• Vyhozené GM

Posted 05 June 2010 - 10:21 PM

Mel bys prestoupit na grafiku...
Nakreslil si snad vsecky krásky mystiqu ale mojí velikost si na plátně jeste nezachytil :D
0

#13 User is offline   Maník 

Posted 05 June 2010 - 10:23 PM

vsechny rozhodne ne :D
0

#14 User is offline   Necro 

Posted 05 June 2010 - 11:17 PM

no šak víš, že je pěkná, ale tu čtyrprstou Yakuzu ti prostě neodpustim, a žádný ne že ne http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/nono.gif
Inak pěkné brmbo tam, ale měl bys k tomu pustit inženýra, aby ubec mohlo jezdit http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/usd.gif
0

#15 User is offline   Ewe 

Posted 06 June 2010 - 07:39 AM

Heaven:
Tak za čtyři roky na umprum a několik hodin týdně kresba,malba, atd., si člověk zapamatuje opravdu hodně věcí. Samozřejmě, že je rozdíl, když v ruce držíš pero, tužku, štětec nebo něco jinýho, ale když člověk zkouší a procvičuje, tak už prostě ten tah v ruce má a nevadí mu, který nástroj si pro to zrovna vybere.
Taky je podle mě dobrý (možná ze zvyku), udělat si nejdřív náčrt a z toho vycházet.

PS: taky doma nemám ateliér, stojan mám v pokoji
0

#16 User is offline   Mr.Heaven 

Posted 06 June 2010 - 10:38 AM

http://www.vsup.cz/ ? to koukam=), tam měli pěkně drsný přijímací řízení co pamatuju =)

u figurálky určitý postup nezbytný je, přesná anatomie těla u něčeho jako je toto hraje podřadnou roli, proto jsem na ní nelpjěl i já a vycházel čistě z nevázaného návrhu na "určitá pravidla" :). i tak to všechno se dá brát hlavně jako cvičení

s těma náčrtama jojo to je vela dobrá věc, určitě když to vrcholné dílo bude na papír atd. prostě nezbytná, to zvyk nebude. jen na tom PC to je si myslim trochu jiné, protože tam co se někomu nepovede, nezdá je narozdíl už od fyzických podkladů pro malbu lehko urpavitelné.
0

#17 User is offline   Rasta 

Posted 21 June 2010 - 11:15 AM

zdárek, pěkný věci Heavne, jinak pokud se chceš zdokonalovat v oblasti anatomie, tak na její studium jsou nejlepší práce starých mistrů, jakožto DaVinci, Michelangelo a Raffael, popřípadě Rubens... od Leonarda se toho dá pochytit opravdu dost, byl to zajímavej chlapík..

tady pár užitečných odkazů:

http://www.davincisk...omy/Default.htm

http://figure-drawin...h/label/anatomy

http://www.reybustos.com/03ra/ra.html

zdar a ať to kreslí
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist