Mystiq.org - forum: WoW Model Viewer - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

WoW Model Viewer prosím o radu:)

#1 User is offline   Kickk 

• Group: Registrovaný člen

Posted 22 June 2010 - 11:40 PM

Ahoj, než začnu, rád bych se zeptal, kdo má žkušenosti s programem WoW Model Viewer ? tak si klidně můžem pokecat:)

Můj problem je takový ˇˇ

http://worldofwarcra...ts/File/76025/2

rád bych we v tom programu učil a zkusil něco ukutit, ale stále mě to po píše něco o tom, že se musím někam lognout.

prostě to nejede, hodí to DBC Error a nic, už jsem stáhl tři a pořád to samé, na netu jsem někde četl, že se to nějak musí hodit do složky wow nebo co.

Kdyby jste tomu někdo roguměl a zkusil mi poradit co a jak mam udělat aby to fachalo, tak budu moc vděčný.

Zatím díky za případné rady.
0

#2 User is offline   Superion 

• Group: VIP

Posted 02 July 2010 - 12:02 AM

View PostKickk, on 22 June 2010 - 11:40 PM, said:

...

ti to pise chybu hned pri spusteni ze, nejak, ze ti to nenaslo mpq soubory? .)

Problem je v nastaveni k ceste ke hre, najed si na slozku s wowmodelviewrem (uplne jedno, kde ji mas) a nekde bys tam mel mit soubor "Config.ini", otevri ho v textaku a asi na patem radku by mela byt napsana cesta, u me

"Path=C:\\Program Files\\World of Warcraft\\World of Warcraft\\Data\\"

zkontroluj si, jestli mas u sebe spravnou cestu k wowku, nasledne si to pak prepis pokud ne

-------------------------------------------------------

pokud se chces naucit s wowmodelem... cekni tohle

0

#3 User is offline   Kickk 

Posted 02 July 2010 - 01:21 AM

jo díky, já to rozchodil a zapoměl jsem to sem napsat, no a zkouknul jsem to videjko:) zdá se to docela jednoduchy, asi bych v tom musel chvilku dělat no, páč se v tom zatím vubec nevyznám :) je toho tam tolik, že člověk neví co dřív:) ale jinak dík moc..
0

#4 User is offline   mari025 

Posted 11 August 2010 - 03:26 PM

Nevite proc mi Model Viewer neukazuje všechny itemy?jen z t5 ale z t6 uz ne? :D
0

#5 User is offline   Vidlák 

Posted 11 August 2010 - 04:25 PM

nvm me ukazuje vsechno, ale treba mi nefunguje wotlkovskej wmv a nechapu proc

jo a jinak wow map viewer asi znate, takze nevite jak ta nastavit aby ta apa vypadala jako prio z wow na plny detaily a ne tak hnusny?
0

#6 User is offline   Superion 

Posted 11 August 2010 - 04:56 PM

View PostVidlák, on 11 August 2010 - 04:25 PM, said:

nvm me ukazuje vsechno, ale treba mi nefunguje wotlkovskej wmv a nechapu proc

jo a jinak wow map viewer asi znate, takze nevite jak ta nastavit aby ta apa vypadala jako prio z wow na plny detaily a ne tak hnusny?

no wowmap tak detailneji pracovat neumi, to si musis tu krajinu pak predelat v jinym programu napr After Effect (svetlost, shadry, kontrast, barvy) aby to vypadalo realisticky

btw: wowmapviewer neni vubec slozitej, nahore si najedes na "filelist", das si charakter, zvolis char a pak uz pridavas equip nebo menis animaci, kdyz das animaci na "walk" nebo "run", tak ten char muzes ovladat sipkama jako ve wowku, nic tezkeho.
Jestli chces udelat videjko, tak ten char natoc na modrem nebo zelenem "platne" Frapsem a pak upravuj v Sony Vegasu nebo v AE...
Pravda, zni to slozite, ale na youtube je plno navodu, nemusite ani umet anglicky, staci koukat na ty lidi kam klikaj a ridit se podle nich.
0

#7 User is offline   Joarras 

• Group: WW Moderátor

Posted 15 March 2011 - 11:44 AM

nevsimli ste si nekdo jak tam nahral tu postavu? on tam dal inport ne? ale ja to zkousel a me to neslo ..
0

#8 User is offline   Shalladan 

• Daemonica Team
  • Group: Developer

Posted 15 March 2011 - 05:56 PM

View PostSuperion, on 11 August 2010 - 04:56 PM, said:

no wowmap tak detailneji pracovat neumi, to si musis tu krajinu pak predelat v jinym programu napr After Effect (svetlost, shadry, kontrast, barvy) aby to vypadalo realisticky...

Já tak udělal celé to videjko při otevírání Northrendu. Sice je to shit, ale bylo to první trailer. Každopádně good luck, protože já když jsem dělal ty velké scény, tak jsem tam měl až 200 efektů a celý trailer byl složený snad z 300 několika sekundových úseků o celkové velikosti 105 GB :D To i moje čtyřjádro plakalo při renderování. Dají se s tím dělat velké věci ale chce to čas, trpělivost a nápady. A pak bandu lidí, co vám to zkritizuje, ať to můžete předělat :D. Nejhorší je, jak člověku pak každá sekunda traileru připadá dlouho (30 FPS = 30 obrázků za sekundu = 1 sekunda se dělá kurňa dlouho ;))
0

#9 Guest_skung_*

• Group: Guests

Posted 02 June 2011 - 09:50 PM

co když se mi při aktivováví nejaký rasy bo itemu WMV vypne?!
to mám anglicky a moc neberu angličtinu tk mi pls napiš cestu :) jako např. options/settings/..... atd. :) THX

edit na normalni velikost
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist