Page 1 of 1
Potřebuji radu nutné - music Jak dát pryč hlas?...
Posted 18 June 2010 - 04:13 PM
Zdravím,
Prosím vás, jde nějak odstranit hlas z písničky a udělat Instrument? Prostě pouze jenom aby hrál zvuk a nic víc?...Děkuji
Prosím vás, jde nějak odstranit hlas z písničky a udělat Instrument? Prostě pouze jenom aby hrál zvuk a nic víc?...Děkuji
Posted 19 June 2010 - 04:04 PM
Tak jsem se díval, a nic takového tam nemám no zatím furt testuji ale nevím nu...
#8 Guest_Mc raperka_*
Posted 09 February 2011 - 06:52 PM
ahojky mam prozbicku nevis jakej to máš nahrac na ty instrumanti :( já sem ho mela ale bohuzel sem omilem vymazali poradis budu jen ráda dekujumc :*
Posted 28 April 2011 - 06:05 PM
tam není co nastavovat hillxi :) to funguje na velmi jednoduchym principu:
pisnicka se sklada z levyho kanalu "L" a z pravyho kanalu "P" . Zvykem je, ze hlas je namixovanej presne doprostred, takze jednoduchou matematickou operací se odečte pouze to, co je společný v obou kanálech. Jakmile ale hlas nesedí přesně uprostřed, tak samozřejmě proces nefunguje.
pisnicka se sklada z levyho kanalu "L" a z pravyho kanalu "P" . Zvykem je, ze hlas je namixovanej presne doprostred, takze jednoduchou matematickou operací se odečte pouze to, co je společný v obou kanálech. Jakmile ale hlas nesedí přesně uprostřed, tak samozřejmě proces nefunguje.
Posted 28 April 2011 - 06:11 PM
Jde o to, ze tyhle veci fungujou na principu, ze lidskej hlas ma urcitej frekvencni rozsah, vetsinou tak 100-1000Hz, zalezi na songu a jde o to, ze se to proste pokousi tuhle frekvenci vymazat, akorat je problem v tom, ze ty ostatni zvuky se nektery tez blizi tej frekvenci nebo jsou na stejny misty, takze to vezme i kus jich.
To neni tak, ze tam je hlas jako nejaka stopa u ktere date delete :)
To neni tak, ze tam je hlas jako nejaka stopa u ktere date delete :)
Posted 02 May 2011 - 01:51 PM
Nebo stačí u známějších písniček dát INSTRUMENTAL případně KARAOKE :D
Posted 02 May 2011 - 04:52 PM
Karaoke/Instrumental občas pomoch, ale prostě sem zkoušel už několik písniček a nikdy se mi to nepovedlo. Ořezalo to spíš hudbu než hlas. No ale zase nemužu čekat zázraky od free programu :)
Posted 02 May 2011 - 10:53 PM
Tak to čučím, že Audacity zklamal, odstraňoval jsem zpěv cca ze 6 písniček a u 5 to šlo perfektně :D
Page 1 of 1