Page 1 of 1
Pixels fantastic animation
Posted 15 April 2010 - 05:30 AM
To jsem už postoval do Spam. Koutku pro VIP :) .. Ale nice no :) Ale je to ve špatné sekci.
Posted 15 April 2010 - 07:29 AM
omg, jak se to sem dostalo? jsem blazen...melo to byt ve videjkach a screenshotech a ne tady, sem nechodim :)
muze to tam nekdo prehodit pls? a pak smazat tento prispevek?.....nebo to je jedno?
muze to tam nekdo prehodit pls? a pak smazat tento prispevek?.....nebo to je jedno?
Posted 15 April 2010 - 12:18 PM
Janyt, on 15 April 2010 - 07:36 AM, said:
vzhledem k tomu, ze uz to tu jednou je, rozhodl jsem se pro prevod do offtopinky. ty jsi to mel samozrejme v sekci, ve ktere pises.
aha jsem si rikal...zacinal jsem pochybovat o me pameti http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/drag.gif :D no ale jak uz je napsano, topik byl v sekci VIP kde moc lidi pristup nema...
kdybych o nem vedel, tak to tam nedavam jiste :) ...no nic
Posted 15 April 2010 - 12:47 PM
to je fakt, presunuto na predchozi misto, at maji i non vip lidi na co koukat :)
Posted 15 April 2010 - 02:35 PM
Compact, on 15 April 2010 - 05:30 AM, said:
To jsem už postoval do Spam. Koutku pro VIP :) .. Ale nice no :) Ale je to ve špatné sekci.
z tohodle jsem pochopil, ze to je jen pro VIP cleny, nejaka sekce, ja nvm, nezkoumam tu vsechen spam, chodim jen sem...
a vubec se mi to uz nechce resit proc to je tady a proc ne tam a jestli to tu uz nebylo...proste šadap :D :D
jinak dik za dvojite presunuti :D
Posted 15 April 2010 - 02:38 PM
Jo.. Ale ono se to přesunulo do úplně normální sekce na tyhle blbosti :)
Page 1 of 1
Help