My 1st arena movie. konečně complete ! grg & kulik
Posted 15 March 2010 - 10:39 AM
Bylo by dobrý, kdyby jsi to uploadnul např. na youtube, jelikož nevím, komu se bude chtít sosat přez 4OO MB :D
Posted 15 March 2010 - 11:14 AM
Tak to dej aspoň na nějaký jiný server a ne na uloz.to odtamtud to nestáhnu do noci.
Jinak kvalitní videa jdou uploadovat i jinam ...
Jinak kvalitní videa jdou uploadovat i jinam ...
Posted 15 March 2010 - 01:20 PM
vsak na youtube muzes hazet i v dobre kvalite.. ja sem tam nikdy nic nedaval, takze nvm jak to je, ale naky videa tam sou fakt dobry.
video stahuju, za hodinu ho mam (kktsky omezeni rychlosti :) )
video stahuju, za hodinu ho mam (kktsky omezeni rychlosti :) )
Posted 15 March 2010 - 02:05 PM
kurňa chlape zrovna to prcneš na ulož to...prej za hodku a pul to mam sosnuty...
Posted 15 March 2010 - 03:15 PM
pekne udelany video :)
chapu dobre ze ty mas 2 shamany a Kulik ma 2 warry? :D
chapu dobre ze ty mas 2 shamany a Kulik ma 2 warry? :D
Posted 15 March 2010 - 03:16 PM
Malaku, on 15 March 2010 - 03:04 PM, said:
neni nahodou Cooller a ne Coller?
Coollerr http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_become_senile.gif
Posted 15 March 2010 - 03:59 PM
Moc hezky zpracovaný efekty, časování a hudba +1 :)
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/offtopic.gif To kombo je tak strašlivě nudný až to hezký není.. xD horší už je snad jedině druid warec.. sry ale rejpnout sem si prostě musel :D
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/offtopic.gif To kombo je tak strašlivě nudný až to hezký není.. xD horší už je snad jedině druid warec.. sry ale rejpnout sem si prostě musel :D
Posted 15 March 2010 - 04:10 PM
Mercy a to oni to eště hrajou docela aktivně zažil sem podstatně horší warry se shamíkem/druidem hroší ve smyslu nudy a zdržování :D
Jinak se ty píč ... teda Grg konečně k něčemu dokopal :)
Máš to hezký ani mě to jako PvP video nějak nenudilo a pobavilo mě jak sis v tom videu vychutnal Estoliena :-D
Jinak se ty píč ... teda Grg konečně k něčemu dokopal :)
Máš to hezký ani mě to jako PvP video nějak nenudilo a pobavilo mě jak sis v tom videu vychutnal Estoliena :-D
Posted 15 March 2010 - 04:12 PM
No ... co čekat z pohledu healere .. tam fakt není moc na co koukat :D.
Další bude nějajký mix nebo feralek + rogue z obou pohledů, tak to bude taky o nečem jiným.
Další bude nějajký mix nebo feralek + rogue z obou pohledů, tak to bude taky o nečem jiným.
Posted 15 March 2010 - 04:33 PM
video +1
music +1
btw co hraje na zacatku toho videa do 1:43 prochazel jsem co jsi mel v titulkach a nejak jsem to nenasel :(
music +1
btw co hraje na zacatku toho videa do 1:43 prochazel jsem co jsi mel v titulkach a nejak jsem to nenasel :(
Posted 15 March 2010 - 07:26 PM
Ja nechci nic říkat ale ja se u toho nudil :-D asi proto že mě to PvP tak nebere (a asi taky proto že ho nechodim, neumim atd :-))
Ale jinak Grgu není to špatně udělaný efekty, hudba atd!
btw: uz by jsme mohli konecne natocit nezo z RL uz se na to taky chystáme asi pul roku :-D
Ale jinak Grgu není to špatně udělaný efekty, hudba atd!
btw: uz by jsme mohli konecne natocit nezo z RL uz se na to taky chystáme asi pul roku :-D
Help