Dobry den chtel bych se s vami podelit o toto ... za podivanim se denne tak na 9 videi a 2 odpovedi na otazky ziskate denne tak 25-30 bodu a za 2500 bodu si muzete vybrat obrazovku na PC nebo TV ktera ma hodnotu tak 17.000,- ja uz takhle vyhral PsP v hodnote tak 4.000,- za ani ne 2 tydny ... takze tomu verte ... do zprav osobnich mi piste vas mail a ja vam tam poslu odkaz a nebo jeslti to budu mit tak plne a zprava mi nepujde poslat tak mi piste sem na forko k tomuto clanku ... dik a preji hodne skvelych darku a vyher :)
Page 1 of 1
Za par kliknuti ziskate NB,PC,TV,PsP atd ... urcite se to vyplati ja uz vyhral PsP za ani ne 2 tydny :)
Posted 05 March 2010 - 01:59 PM
vejmis, on 05 March 2010 - 01:56 PM, said:
Dobry den chtel bych se s vami podelit o toto ... za podivanim se denne tak na 9 videi a 2 odpovedi na otazky ziskate denne tak 25-30 bodu a za 2500 bodu si muzete vybrat obrazovku na PC nebo TV ktera ma hodnotu tak 17.000,- ja uz takhle vyhral PsP v hodnote tak 4.000,- za ani ne 2 tydny ... takze tomu verte ... do zprav osobnich mi piste vas mail a ja vam tam poslu odkaz a nebo jeslti to budu mit tak plne a zprava mi nepujde poslat tak mi piste sem na forko k tomuto clanku ... dik a preji hodne skvelych darku a vyher :)
je mi uplně jasný jaka toje stránka :D je to tu už napsaný několik krát a dost blbě se něco kupuje když je vše neustále vyprodané :)
Posted 05 March 2010 - 02:02 PM
uz asi 4tej topic o lockerz...to je na warn,a nebo by to chtelo sekci vymena odkazu atd...
Posted 05 March 2010 - 02:50 PM
přesunuto do správné sekce...tyhle témata tu za poslední dobu docela kvetou, začíná to obtěžovat. viděl bych to na anketu v TEAM sekci, jestli to tolerovat nebo potlačovat.
Posted 05 March 2010 - 05:01 PM
vejmis, on 05 March 2010 - 01:56 PM, said:
vkorduliak@seznam.cz :)
Page 1 of 1
Help