Mystiq.org - forum: Windows 7 - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Windows 7 rozdili mezi verzemi

#1 User is offline   Prasopes 

• Group: Registrovaný člen

Posted 12 February 2010 - 09:12 AM

http://windows.micro...roducts/compare

Dobry den, chtel bych se zeptat, udajne jsem slysel, ze vsechny "nedostatky", ktere ma treba Home edice Win7 se daji zadarmo doinstalovat nebo dostahovat z offi stranek...

Chtel bych se zeptat konkretne jestli je to pravda, pripadne na konkretni rozdili mezi Home, Profi, Ultimate WIN7 :) Predem dik.
0

#2 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 12 February 2010 - 11:16 AM

XP mode - jedná se pouze o integrovaný virtuální PC. nic nového pod sluncem. lze vyřešit přes VirtualBox který je free a zvládne prakticky to stejné (jen si ty XP musíte virtuálně nainstalovat)
Připojení k doméně - pro domácího uživatele zbytečné. možná bude externí program, ale nevím o něm.
Zálohování a obnovení - opět lze lehce vyřešit pomocí samostatného programu (např norton ghost a jine podobne utility)
BitLocker - také lze vyřešit samostatným kryptovacím nástrojem (např free Truecrypt)
Přepínání systémového jazyku - uhuh.. tak tady konečně narážíme. Tohle je funkce přímo v systému kterou nejspíš žádný program (v legálním okruhu) nedokáže nahradit. O možnosti nelegálního cracku nechcu polemizovat. To už pak můžete rovnou stáhnout ultimate a cracknout.

This post has been edited by vecernik: 12 February 2010 - 11:17 AM

0

#3 User is offline   Prasopes 

Posted 12 February 2010 - 11:31 AM

k cemu mi bude prepinani systemoveho jazyku do 50ti jazyku kdyz umim AJ a CJ :)
co se tyce VirtualBoxu - pouzival sem na XP, pouzivam na Vistach a sem spokojen se vsim:) nepotrebuji nic od mrkvosoftu (teda akorat jsem slysel, ze VB neumi moc dobre pracovat na 7dmickach s linuxem)
Zalohovani a obnoveni - lol ... mam pevnej disk 500Gb ... rekl bych, z nejaka zaloha tam bude ... bez tak je to jenom obnoveni systemu, ktery nepouzivam protoze ti to vzdycky zkurvilo vsechny instalacky ;)
BitLocker - kryptovaci program? k cemu to slouzi to se mne jeste nedotklo :)
Připojení k doméně - taky nechapu k cemu by to mohlo slouzit :)
0

#4 User is offline   vecernik 

• Group: WW Moderátor

Posted 12 February 2010 - 11:34 AM

ja taky ani jeden z uvedených nástrojů nepoužívám. jen jsem napsal podle toho srovnání jestli to jde nahradit. (aspoň to byl dle mého chápání původní dotaz)

This post has been edited by vecernik: 12 February 2010 - 11:35 AM

0

#5 User is offline   Prasopes 

Posted 12 February 2010 - 11:45 AM

jasan byl, en jsem si uvedomil, ze to sou vlastne i programy, ktery nahradit snad ani nepotrebuji :) a to ohledne VB je konstatovani, ze mozna tam je njakej problem s kompatibilitou, otazka je jak je na tom origos mrkosoft a linux ;)
0

#6 User is offline   Janyt 

• Group: VIP

Posted 12 February 2010 - 12:38 PM

google
http://pcworld.cz/software/microsoft-windows-7-co-si-koupit-a-za-kolik-8175

0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users