elektronika a jiné věci zdarma neber to :)
Posted 06 February 2010 - 07:37 PM
Posted 06 February 2010 - 09:11 PM
Takže jsem se rozhodl že se podělím o pár informací.
Lockerz zatím není ve FULL verzi tudíž vše de o 50% pomaleji, výdělek. Nejde využívat plno funkcí naplno.
Fake to neni, důvod je to že již v ČR je pár triček, xbox a 50 dolaru na paypal.
http://img709.imageshack.us/img709/7855/watermark10.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/1644/watermark9.jpg
Takže šetřete a nemějte strach při tom že když vám nejde vybrat cena tak hned řvát to je FAKE, bacha nato. Jak dopní zásoby máte pár hodin aby jste si něco koupili. Většinou to vyberou někteří TOP uživatelé ale jindy i normální lide.
Více informací máte zde:
" Lockerz, služba od CO Amazon(u).com! Stránka, kde každý COOL člověk musí být!
aneb Chcete za měsíc iPod a nebo různé stovky elektroniky za skoro NIC?
Základní co potřebujete vědět je, že sbíráte body, které potom přeměníte na novou elektroniku, klenoty atd.
Za co sbíráte body? (PTZ-Pointz)
1. při začátku se vám spustí hra, kde se dá nachytat až 40 bodů (PTZ)
2. když se každý den přihlásíte a dole vlevo potvrdíte přihlášení! Až 4 body
3. Odpovíte na takzvané Dailies - jednoduché otázky o vás ve formě obrázku či videa, které na vás čekají každý den (refresh probíhá 0:00 Londýnského času) - Až 10 bodů
Posílají do ČR nebo SR?
ANO! Po celém světě a bez poplatků!
Kdy se spustí?
velmi brzy! Nejspíše tento rok, ale jak je známo tak pracují velmi pomalu
Co přinese oficiální spuštění?
Více a více způsobů jak získat PTZ (Např. posloucháním a koupením hudby). Také trochu více z sociálních sití (forum atd.)
Co je to Z-LISTER (Z-LIST)
Řada "Vyvolených lidí", kteří se dostali do Z-LISTU. Výhody Z-LISTU jsou dvojíté body po celý rok a tričko s nápisem. Z-LISTEREM se stanete, když pozvete do systému 20 lidí
Jakou přepravní službu používají Lockerz?
UPS
Všechno je "Fresh Out"
To proto, že Lockerz teď už nečekaně kdy obnoví odměny, ale dávejte si pozor, rychle jsou vybrány! "
Zdroj: www.czemoney.com
A jen na závěr. Všichni kteří se chcou registrovat tak prosím podemě. Když to sypne nějaké ty dolky na paypal bude refback. :).
Těch 50 dolaru je jen dárek od lockerz. Jestli jsem dobře pochopil.
Takže děkuji všem kteří půjdou podemnou a tudíž kdo bude chtít pozvánku ať mi dá PM.
Děkuji mockrát.
Posted 06 February 2010 - 09:14 PM
Posted 06 February 2010 - 09:20 PM
To bych opravdu radši šel na tu blbou brigádu na víkend a za ty 3 dny si v praze vydělám 3000-5000 klidně když to bude nějaká fyzicky namáhavá práce a ještě si procvičim tělo :)))
Posted 06 February 2010 - 09:23 PM
Howkey, on 06 February 2010 - 09:20 PM, said:
To bych opravdu radši šel na tu blbou brigádu na víkend a za ty 3 dny si v praze vydělám 3000-5000 klidně když to bude nějaká fyzicky namáhavá práce a ještě si procvičim tělo :)))
Ano, ale ty jsi asi jeden z mála z této komunity který má tento názor. Jiní jsou zase takoví že je jim zdechlo jít na brigádu takže rači budou využívat reklamní kampaně či reklamní projkety. :)..No jo co naděláš.
Posted 06 February 2010 - 09:26 PM
Ale celkem souhlasím s Howkeyho názorem....to je už každej hnout prstem,když něco chce?
Posted 06 February 2010 - 10:14 PM
Maník, on 06 February 2010 - 09:32 PM, said:
Jde si sehnat i na dálku ... ale to musíš umět něco co jde, třeba teďka ve firmě jsme hledali někoho na webový stránky ... vypsali jsme soutěž a přihlásili se 2 studenti střední školy.
Posted 06 February 2010 - 10:24 PM
Howkey, on 06 February 2010 - 10:14 PM, said:
No tak nevím, já dělam grafiku 3 roky mám celkem hodně, hodně dobré reference ale brigádu na dálku sehnat nemohu a nevím proč.
Dělám přímo webovou grafiku.
Posted 07 February 2010 - 01:49 AM
Westman, on 06 February 2010 - 09:11 PM, said:
Takže jsem se rozhodl že se podělím o pár informací.
Lockerz zatím není ve FULL verzi tudíž vše de o 50% pomaleji, výdělek. Nejde využívat plno funkcí naplno.
Fake to neni, důvod je to že již v ČR je pár triček, xbox a 50 dolaru na paypal.
http://img709.imageshack.us/img709/7855/watermark10.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/1644/watermark9.jpg
Takže šetřete a nemějte strach při tom že když vám nejde vybrat cena tak hned řvát to je FAKE, bacha nato. Jak dopní zásoby máte pár hodin aby jste si něco koupili. Většinou to vyberou někteří TOP uživatelé ale jindy i normální lide.
Více informací máte zde:
hej kua ,, todle byl muj topick .. krades mi ovecky ...
" Lockerz, služba od CO Amazon(u).com! Stránka, kde každý COOL člověk musí být!
aneb Chcete za měsíc iPod a nebo různé stovky elektroniky za skoro NIC?
Základní co potřebujete vědět je, že sbíráte body, které potom přeměníte na novou elektroniku, klenoty atd.
Za co sbíráte body? (PTZ-Pointz)
1. při začátku se vám spustí hra, kde se dá nachytat až 40 bodů (PTZ)
2. když se každý den přihlásíte a dole vlevo potvrdíte přihlášení! Až 4 body
3. Odpovíte na takzvané Dailies - jednoduché otázky o vás ve formě obrázku či videa, které na vás čekají každý den (refresh probíhá 0:00 Londýnského času) - Až 10 bodů
Posílají do ČR nebo SR?
ANO! Po celém světě a bez poplatků!
Kdy se spustí?
velmi brzy! Nejspíše tento rok, ale jak je známo tak pracují velmi pomalu
Co přinese oficiální spuštění?
Více a více způsobů jak získat PTZ (Např. posloucháním a koupením hudby). Také trochu více z sociálních sití (forum atd.)
Co je to Z-LISTER (Z-LIST)
Řada "Vyvolených lidí", kteří se dostali do Z-LISTU. Výhody Z-LISTU jsou dvojíté body po celý rok a tričko s nápisem. Z-LISTEREM se stanete, když pozvete do systému 20 lidí
Jakou přepravní službu používají Lockerz?
UPS
Všechno je "Fresh Out"
To proto, že Lockerz teď už nečekaně kdy obnoví odměny, ale dávejte si pozor, rychle jsou vybrány! "
Zdroj: www.czemoney.com
A jen na závěr. Všichni kteří se chcou registrovat tak prosím podemě. Když to sypne nějaké ty dolky na paypal bude refback. :).
Těch 50 dolaru je jen dárek od lockerz. Jestli jsem dobře pochopil.
Takže děkuji všem kteří půjdou podemnou a tudíž kdo bude chtít pozvánku ať mi dá PM.
Děkuji mockrát.
hej kua todlůe byl muj topick ,kradeš mi ovecky :-D
This post has been edited by Zulldruid: 07 February 2010 - 01:49 AM
Posted 07 February 2010 - 12:43 PM
Posted 07 February 2010 - 01:45 PM
This post has been edited by Mither: 07 February 2010 - 01:45 PM
Posted 07 February 2010 - 03:29 PM
Help