Mystiq.org - forum: jak to je z test serverem teda ? - Mystiq.org - forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

jak to je z test serverem teda ? mno ?

#1 User is offline   Zulldruid 

• Group: VIP

Posted 05 February 2010 - 09:55 PM

jen se zas chci zeptat jak to vypadá z test/dev serverem, už jede ,ale fungujou všecky příkazy kromnte lvl up ... takže tam mam max lvl 1 :-D ... mně osobně jde momentalne o natočení movicka z wowka (z nudy) ... než se zas vratim k wow ... taky mně zajíma jak to je na test serveru z prikazama jako fly , zmněna mně na nějáký skin ... abych vypadal jak ilidan treba , atd ... takové příkazy pokud vim nejsou zapnute ... nemohly by ste je zapnout kdyztak :-D ...

a jeste pokud nekdo zna naký server kde si muzu volne dělat co chci ... litat ,davat jaky koliv eq ... atd .. prostě nějáky For fun GM server ... kde by se dalo dělat to videjko z wow ..tak by mi to helflo :)
0

#2 User is offline   gindriss 

Posted 05 February 2010 - 10:02 PM

test server je na testováni revizi/uprav mystiqu, pokud testujes a mas cas delat capiny no dejme tomu, ale pokud delas jen tyhle kraviny, radsi si dej ban http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/threaten.gif
0

#3 User is offline   Russell 

Posted 05 February 2010 - 10:12 PM

Na videjko si založ vlastní local server,ne? Od toho tady test NENÍ!
0

#4 User is offline   Black_one 

• Hlavní GameMaster
  • Group: Hlavní Admin

Posted 05 February 2010 - 10:16 PM

Kdyby to byla nějaká "reklama" na Mystiq, proč ne, ale jako jen tak nenechám lidi běhat po TEST serverech, aby si tam zkoušeli příkazy.

#5 User is offline   Zulldruid 

Posted 05 February 2010 - 10:50 PM

mam v planu reklamu na mystiq ... a až seženu lidi tak i naky filmecek z dějem ... ale na to shanim samozdřejmně jinej server .. proto se ptam kdo zna ...

nezaložim si vlastni pac sem to skousel a nak to neproclo :-D

btw testuju když je co testovat :-D ja se orientuju na spelly u droodu a zatim je vse pri starem pokud vim ... a z lvl 1 se blbě testuje (talenty,proci itemu, atd) .. pokd vim zatim nejde mit na testu věci nez lvl 1 (pokud nebudu expit) ..

This post has been edited by Zulldruid: 05 February 2010 - 10:50 PM

0

#6 User is offline   ErRoR 

Posted 06 February 2010 - 10:09 PM

View PostZulldruid, on 05 February 2010 - 10:50 PM, said:

mam v planu reklamu na mystiq ... a až seženu lidi tak i naky filmecek z dějem ...

heh no neviem ci ma cenu sa pustat vobec do nejakej reklamy,filmecku ked tu davnejsie zakladal Reitak casting do mystiq studia kde sa mali tocit filmy atd. tak co mozna uz maji natoceny i cely film co mal tocit reziser spidermana :)

no tak k tvojmu problemu zhanas server kde si budes moc pobehovat poletovat a natacat video ... ak by si teda stale zhanal zhanal a nemohol najst, tak mi napis PM napisu ti jak se mozes pripojit na moju test masinu atd ...
0

#7 User is offline   daviholy 

• Group: Registrovaný člen

Posted 07 February 2010 - 09:45 AM

View PostZulldruid, on 05 February 2010 - 09:55 PM, said:

a jeste pokud nekdo zna naký server kde si muzu volne dělat co chci ... litat ,davat jaky koliv eq ... atd .. prostě nějáky For fun GM server ... kde by se dalo dělat to videjko z wow ..tak by mi to helflo :)

sem slysel o ceskem serveru jmenem holymord ktery je gm server a muzes si tam dělat co chceš ale neskoušel sem to
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

TOPlist