Mystiq.org - forum: Anketa.. - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 7 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Anketa.. Slipknot vs. Suicide Silence

Poll: SlipKnot vs. Suicide Silence (0 member(s) have cast votes)

Takže rozhodni...... :D

1. Slipknot (27 votes [52.94%] - View)

Percentage of vote: 52.94%

2. Suicide Silence (24 votes [47.06%] - View)

Percentage of vote: 47.06%

Vote Guests cannot vote

#61 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 21 January 2010 - 10:24 PM

View PostKevIneQ, on 21 January 2010 - 09:38 PM, said:

A vy říkáte co o SLipknotech? :) Hej, chápete to je zase dokola ty hádky. Vy budete zastávat to svoje a my zase to svoje. Takhle by to šlo do tý doby než by zrušili MystiQ a pak ještě FB a pak ještě to ICQ :D . Není to snad jedno. Mě se vůbec nelíbí to vaše a vám zase né to naše. Takže stačí už jo? :(

Zajímavá změna názoru... Nebyls to náhodou ty, kdo tuhle debilní anketu založil?

Prasopse, nechci ti brát iluze, ale půlka z těch kapel, co jsi vyjmenoval, hraje rock...
0

#62 User is offline   Inocertinn 

• Group: Registrovaný člen

Posted 21 January 2010 - 10:27 PM

View PostPrasopes, on 21 January 2010 - 10:07 PM, said:

...

Jo, bojím se o svoje černý rifle, tričko korpiklaan, koženou budnu aj kožený rukavice :(
Tím "měkčí" jsem myslel v porovnání s death metalem a což podle mně je.

A ano, je to hezký že se spojili dva styly, které v dnešní době sou asi nejvíc protikladný.Jelikož když se zeptám metalisty co nemá rád za hudbu, tak "rap/ hip hop" a hopeři zase "že metal je jen o řvaní", ale to víme všichni.

Ale jen mně vadí ( velice vadí :) ) lidé co poslední dobou potkávám častěji a častěji. Oblečeni jsou po hopersku ( to by ještě nevadilo možná), poslouchají 95 % hip hop, pak něco z toho Nu-metalu a pak nadávají na ostatní metal styly (posledně jsem zažil urážení Arch Enemy a přitom je to dobrá skupina, už jen kvůli tomu že tam growluje ženská :D )a říkají o sobě, že jsou metalisti.

Takže abych to zopakoval...jedna či dvě kapely z Nu-metalu člověka nedělají metalistou a podle mně to tak je.Protože když je někdo metalista, tak musí sakra poslouchat i aspon Heavy metal, když ten je "měkký".

A jak si tam zminoval metal+disco, tak to si neumím představit, ale bylo by to rozhodně horší jak Nu Metal :)

Jinak aj k tomu rocku...to by měl poslouchat každý.Pro mně je typická skupina Alkehol, protože jejich texty mně pobavily vždycky a Ota Hereš je fakt blázen :D (viz klip Nonstop, parodie na Michala Davida).

This post has been edited by Inocertinn: 21 January 2010 - 10:28 PM

0

#63 User is offline   Prasopes 

Posted 21 January 2010 - 10:30 PM

View Postrewew, on 21 January 2010 - 10:24 PM, said:

...

pokud sis precetl je to vypis z meho playlistu :( a sam sem rekl, ze dost tech kapel bude rockovych, pokud chces ciste metalove kapely budu na tom podobne jako ty a nebo bych musel popatrat v playlistu coz se mi nechce :) ale kazdopadne je to tak pulka toho, co znam a posloucham :D nicmene plati co sem rekl :) a pokud sis vsiml, rozhodne mojim zamerem a ani podstatou mych postu nebyl seznam kapel:) coz je, ale na cloveka, kterej se snazi nejakym zpusobem obhajit smesny stanovisku logicky, ze si nebudes vsimat celyho postu a reagovat na podstatny veci a radsi zareagujes takhle .)
0

#64 User is offline   Prasopes 

Posted 21 January 2010 - 10:33 PM

View PostInocertinn, on 21 January 2010 - 10:27 PM, said:

...

Disco-metal predvedli treba takovy Cradle of Filth v nekterych z predposlednich albumu a mam dojem, ze v tom "sranci" pokracuji kvuli ty pipce s kterou se tam jeden z tech kapelniku seznamil mam dojem, ze hlavni zpevak ... tu kapelu to celou predelalo ... nejvic mne rozesmalo, ze do jednoho casopisu rekli, ze nikdy tvrde nehrali a hrali vzdycky alternativu :() To sem cural smichy.

Kazdopadne s tebou souhlasim 1kapela nedela z nikoho metalistu ... kdyz si diskant poslechne tri pisnicky od nightwish neni metalista, kdyz si hoper poslechne 2 pisnicky od slipknotu neni metalista ...
Todle je jasny a ja zastavam nazor, ze pokud neco, tak by otom stylu meli podstatne dost vedet, meli by znat dostatek kapel, koreny atd. aby se mohli zaradit do dane skupiny ...

Nicmene krestanem se clovek taky stane trebas jenom proto, ze nechce chcipnout a bejt sezranej broukama a tak ze strachu jde do cirkve atd. Je spousta "pozeru", ale podle nich proste nesmis a nemuzes soudit styl ... stejne tak podle jedny dvou pisnicek trebaze spatnejch nemuzes posuzovat celou kapelu, protoze kazda kapela ma nejakou spatnou kapelu ...

Ses vcelku rozumnej clovek, mas u mne bod :)

ps. a vis co je smesny? ze ja treba o hiphopu/rapu toho vim vic, nez lidi ktery to poslouchaj ... (ja to neposloucham), ale zjistuju si, co ten styl je, abych mel co nenavidet ... a postupem casu zjistuju, ze jediny co metalisti nenavidej je okruh "pozeru" kolem hiphopu a tak to je ... samotnej hiphop totiz v dnesni dobe vubec videt neni a vidis jen ty MTV hvezdy a pak vidis ty "lidicky" kolem tehle "typku z MTV" ... a to vse s hiphopem ma spolecnyho pramalo.

This post has been edited by Prasopes: 21 January 2010 - 10:35 PM

0

#65 User is offline   rewew 

Posted 21 January 2010 - 10:39 PM

Mno včera jsi chytal za slovo ty mně :(

A ještě k těm letopočtům... Mám za to, že black je ještě mladší, protože ho stvořili právě v tomto topicu již párkrát zmínění Burzum, a ti začínali (a díky jedné vraždě) i končili v 90tých letech, ale tohle nemůžeš s numetalem srovnávat. Lidem se to možná taky nelíbilo, ale pořád se ty texty držely jedné linie (temné, mnohdy až depresivní) s předchůdci black metalu... Kdežto numetal totálně vybočuje a metalem se označuje jen proto, že tam narozdíl od hip hopu používají místo dýdžejů bicí a kytary. Tak to teda vidím já...

// přesně jak jsi říkal Inovi, a to já zdůrazňuju dost často... Mně hip hop nevadí jako hudba, ale prostě skřípu zuby, když debílek stojí na zastávce a ne že by si to pustil do sluchátek, musí to řvát přes celou ulici.

This post has been edited by rewew: 21 January 2010 - 10:46 PM

0

#66 User is offline   Prasopes 

Posted 21 January 2010 - 10:46 PM

View Postrewew, on 21 January 2010 - 10:39 PM, said:

...

Heavy metal ale neni depresivni ba naopak :) Nebo se pletu? :( A pokud vim, tak texty mnohdy meli prave hodne spolecneho s tehdejsi dobou ... aspon pokud si pamatuju, tak driv byly ty kapely prave oblibeny kvuli tomu ... ze diky textum oslovovaly spoustu lidi ...
S BlackMetalem mas vetsi zkusenosti ty, urcite bys mne poucil, protoze do blacku opravdu nevidim a nezajima mne, jelikoz black a death metal vidim trosku jinak nez ti, co ho poslouchaji ... mnohdy se setkavam s Death/Black metalistou, ktery rekne, ze je satanista a o satanismu ani nic nevi a kdyz se ho zeptas proc? tak rekne, ze posloucha Death/Black metal, ale jak sem rekl "pozeri" jsou vsude ...
Jinak ja myslel, ze prave nastroje, kytary, bici a vse to spojene se zpevem/growlem/scremingem je prave to cim metal je spojeny s kvalitnim textem, ktery je prave dan kategorizaci metalu ... myslim, ze prave nu-metal diky rapu otevrel nove dvere u metalu a novy zpusob vyjadreni a osloveni ... protoze vesmes se tam zmenil pro mne zpev a nastroje jsou "stejne" vim, ze nu-metal se lisi basovkou a tak ... principielne je to ale stejne ... kdyz si vemes, ze growl je u black/death bezny ... u nu-metalu mas rap, ikdyz to taky neni pravda, protoze v dost pisnickach proste ten Rap treba u kornu ani neni ... a jedine cim se lisi je prave znatelna basovka ...
0

#67 User is offline   rewew 

Posted 21 January 2010 - 10:59 PM

Ale pořád má ten black blíž k základům metalu, než nu, srovnej už jen názvy písní... Nic lepšího mě právě nenapadá- Hells Bells, Highway to Hell... V zásadě tam naťukávají to, co se black nebojí natvrdo rozlousknout, abych to tak řekl... A když se podíváme na death, tak můžeme zmínit právě Arch Enemy... Ti zase zpívají o začínající revoluci, vyhladovění (chuť na maso) atd., Amony bych sem netahal, to už je viking a zase něco jiného... Kdežto v numetalu se nějakým náboženstvím, nebo utrpením nezabývají, jedou si holt svoje :D
0

#68 User is offline   KevIneQ 

Posted 21 January 2010 - 10:59 PM

Kdo umí tak umí a rewew jen kecá a čumí. :D
0

#69 User is offline   Prasopes 

Posted 21 January 2010 - 11:03 PM

View Postrewew, on 21 January 2010 - 10:59 PM, said:

...

Poslední den mého života
Kéž bych to aspoň tušil
Ani jsem nedal mámě pusu na rozloučenou
Neřekl jsem ji jak moc ji miluji
Jak moc se zajímám
Ani jsem nepoděkoval taťkovi za povídání si a moudra, která mi řekl
Nevědomky jsem udělal to co vždycky
Každodenní rutinu než odjedu na skateu do školy
Ale kdo mohl tučit, že dnešek nebude jako ostatní dny
Místo abych dostal test, koupil jsem dvě do břicha
Byl jsem asi slepej, ale já si toho prostě nevšiml
Všichni zdrhali, ale já neslyšel nic
Jen ten výstřel
Seběhlo se to tak rychle
Ani jsem ho neznal ikdyž seděl vedle mě ve třídě
Možná to udělal aby našel lásku
Možná na chvilku zapomněl kým je
Nebo možná chtěl aby jej někdo objal
Ať to bylo cokoliv, vím to protože

My jsme my jsme, to mládí národa
My jsme my jsme, mládí národa

Malá Susie, bylo jí pouhých 12
Snažila se vždycky být excelentní
Obklopená klukama a těmi příběhy co jí říkali
Možná předstírala hrdost, ale nebyla nikým uznávaná
Našla lásku vždy jen na špatných místech
Pokaždé to dopadlo stejně jen lidi byli jiní
Úplně ji změnilo, když ji opustil táta
Škoda, že ji nikdy neřekl, že by si zasloužila někoho mnohem lepšího

Johnny vždycky byl za hlupáka
Porušil pravidla aby jsi si myslel, že je cool
Nikdy nebyl jedním z nich ať se snažil jak chtěl
Často přemýšlen nad sebevraždou
Je to prostě moc když nemáš žádný přátele
Rozhodl se to ukončit aby si jej aspoň takto pamatovali
Když překročíš tu čáru už se nemůžeš vrátit
Řekni všem jak se cítil když zazněl výstřel

Koho obvinit za život s takovými tragédiemi
Ať řekneš cokoliv tu bolest ze mě nedostaneš, tu co cítím uvnitř
Mám už dost všech těch lží
Neví copak nikdo proč
Je to jak vedení slepého slepím

Hádám, že to je jak příběh pokračuje
Nebude to nikdy dávat smysl
Někdo to musí vědět

Musí být něco víc než toto pro co žít
Musí být něco víc pro vše co existuje

My jsme my jsme (my jsme my jsme), to mládí národa
My jsme my jsme (my jsme my jsme), mládí národa
My jsme my jsme, (my jsme my jsme) to mládí národa
My jsme my jsme, (my jsme my jsme) mládí národa
My jsme my jsme, (my jsme my jsme) to mládí národa
My jsme my jsme, (my jsme my jsme)mládí národa (mládí národa)
My jsme , mládí národa (x3)
My jsme

........
ale mas pravdu, nu-metal je opravdu o necem jinem nez black ... ikdyz ... *pokrcil rameny a zaspolouchal se do pisnicky* ... je mi to jedno chlape, tak jako tak ja nazor na to, ze nu-metal k metalu patri nezmenim, ale nezmenim nazor ani na to, ze byt striktni a zatvrzeli vuci necemu novemu, je chyba :D

ps. zamerne jsem tudle pisnicku zvolil a nevybral neco od kornu, co se "co nejvic" metalu podoba ...

This post has been edited by Prasopes: 21 January 2010 - 11:08 PM

0

#70 User is offline   rewew 

Posted 21 January 2010 - 11:13 PM

Tak, tady vidíš zářný příklad toho, co ve mně ten odpor k nu vyvolává. Já totiž jen blbě kecám a čumím, tak Kevinek radši napíše jen 3 slova a jebne sem video... Nesnáším tyhle lidi bez vlastního názoru, kteří nemají ponětí, ve které kapele zpíval Ozzy a jak se jmenovalo první album AC/DC a kolik alb vydali Led Zeppelin... Prostě místo aby nám taky něco řekl, radši sem dá to video se stupidním komentářem... Takže, milý Kevine, běž se pls věnovat pičujícím slovákům do Hip Hop/Rap community a nevytvářej tyhle ankety, ze kterých není nic jiného, než zbytečný flame. Čau.
0

#71 User is offline   KevIneQ 

Posted 21 January 2010 - 11:23 PM

View Postrewew, on 21 January 2010 - 11:13 PM, said:

Tak, tady vidíš zářný příklad toho, co ve mně ten odpor k nu vyvolává. Já totiž jen blbě kecám a čumím, tak Kevinek radši napíše jen 3 slova a jebne sem video... Nesnáším tyhle lidi bez vlastního názoru, kteří nemají ponětí, ve které kapele zpíval Ozzy a jak se jmenovalo první album AC/DC a kolik alb vydali Led Zeppelin... Prostě místo aby nám taky něco řekl, radši sem dá to video se stupidním komentářem... Takže, milý Kevine, běž se pls věnovat pičujícím slovákům do Hip Hop/Rap community a nevytvářej tyhle ankety, ze kterých není nic jiného, než zbytečný flame. Čau.

1)Jak se H-H rozdělilo U.S.A?
2)Jak došlo k vraždě Tupaca?
3)A kdo vede z H-H interpretů v prodáváních svých alb?
Je to oboustraný, rewewe byla to jen švanda a nechci sem psát nic, protože bych jen spamoval, protože o Metalu a Rocku vím úplný prd. Maximálně že nesnáším Tokio Hotel, Ozzy hrál ve filmu Malý nicky - Satam junior a je hnusnej a strašidelnej a pak, že jeden z členů z Ki$$ si nechal udělat operaci na svůj jazyk aby ho mohl více vyplazovat. Říkáš ,že to je na hovno TOPIC ale když si to tak vezmeš tak je moc a moc poučnej díky tvým, Inovým a Prasete vědomostem a informacím ohledně kytary,bicí atd... :D
/ To video jsem sem dal, protože mě zaujal jak umí hrát na bicí tak jsem se chtěl zeptat jestli umí z vás taky někdo takový kouzla. :D

This post has been edited by KevIneQ: 21 January 2010 - 11:25 PM

0

#72 User is offline   Inocertinn 

Posted 21 January 2010 - 11:31 PM

View PostKevIneQ, on 21 January 2010 - 11:23 PM, said:

/ To video jsem sem dal, protože mě zaujal jak umí hrát na bicí tak jsem se chtěl zeptat jestli umí z vás taky někdo takový kouzla. :D

To nevíš, že já umím vše? :D :D :D
Jinak jenom zmínění slova Tokio Hotel, ve mně vzbuzuje obrovskou chut nadávat na ně. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/threaten.gif
Ale jo, topic dobrej.Jsme si vymněnili pár názorů, na něčem se zase shodli a proběhlo to slušně.Což se na mystiqu moc často nestává, pokud jde o to vymněnování názorů. :D

This post has been edited by Inocertinn: 21 January 2010 - 11:31 PM

0

#73 User is offline   KevIneQ 

Posted 21 January 2010 - 11:37 PM

View PostInocertinn, on 21 January 2010 - 11:31 PM, said:

To nevíš, že já umím vše? :D :D :D
Jinak jenom zmínění slova Tokio Hotel, ve mně vzbuzuje obrovskou chut nadávat na ně. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/threaten.gif
Ale jo, topic dobrej.Jsme si vymněnili pár názorů, na něčem se zase shodli a proběhlo to slušně.Což se na mystiqu moc často nestává, pokud jde o to vymněnování názorů. :D

Tjn, svatá pravda. Taky jsem se divil :) . Ale doopravdy když si to nějaký trpělivý člověk pročte tak se něco i přiučí hlavně ty mega texty od Prasete. Ino mám jednu písen od Slipknotu a zní docela jak Death Metal nebo se moje uši milý? Přiuč mě. :D
0

#74 User is offline   Inocertinn 

Posted 21 January 2010 - 11:39 PM

View PostKevIneQ, on 21 January 2010 - 11:37 PM, said:

Tjn, svatá pravda. Taky jsem se divil :D . Ale doopravdy když si to nějaký trpělivý člověk pročte tak se něco i přiučí hlavně ty mega texty od Prasete. Ino mám jednu písen od Slipknotu a zní docela jak Death Metal nebo se moje uši milý? Přiuč mě. :D

Jo, Prasopes má vždycky dlouhý posty, až mně to nebaví číst :D
A řekni název té pisničky, sice se mně nechce, ale poslechnu si ju.
0

#75 User is offline   KevIneQ 

Posted 21 January 2010 - 11:40 PM

View PostInocertinn, on 21 January 2010 - 11:39 PM, said:

Jo, Prasopes má vždycky dlouhý posty, až mně to nebaví číst :D
A řekni název té pisničky, sice se mně nechce, ale poslechnu si ju.

Slipknot - People=Shit
Jenom ten začátek jinak to už je klasicky tipickej Jazz od nich :D (ROFL) . Ale ten začátek je takovej krutej. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/whistling.gif
0

#76 User is offline   Inocertinn 

Posted 21 January 2010 - 11:48 PM

View PostKevIneQ, on 21 January 2010 - 11:40 PM, said:

Slipknot - People=Shit
Jenom ten začátek jinak to už je klasicky tipickej Jazz od nich :D (ROFL) . Ale ten začátek je takovej krutej. http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/whistling.gif

Však Slipknot neni 100 % nu-metal, řekl bych. že tam je i trash a hardcorem nebo něco takého.
Jinak ten začátek zní trochu death metalově, ale DM oni nezpívají :D
Pokud se pletu, tak mně opravte někdo :D
0

#77 User is offline   Reaver 

Posted 21 January 2010 - 11:54 PM

View PostInocertinn, on 21 January 2010 - 11:31 PM, said:

Jinak jenom zmínění slova Tokio Hotel, ve mně vzbuzuje obrovskou chut nadávat na ně. :threaten:

Proc jsou vsichni tak zaujaty proti TH? Jako ne ze bych je poslouchal celej den, ale par dobrejch pisnicek tam maj.

A celkove, proc je takova potreba u vetsiny lidi kategorizovat sebe a ostatni podle toho co poslouchaj a nasledne povazovat zrovna ten jejich styl za jedinej dobrej? U kazdyho stylu si clovek neco najde, tak trochu lasky a pochopeni do debat o muzice ^^
0

#78 User is offline   All 

Posted 22 January 2010 - 12:03 AM

View PostPrasopes, on 21 January 2010 - 10:33 PM, said:

ps. a vis co je smesny? ze ja treba o hiphopu/rapu toho vim vic, nez lidi ktery to poslouchaj ... (ja to neposloucham), ale zjistuju si, co ten styl je, abych mel co nenavidet ... a postupem casu zjistuju, ze jediny co metalisti nenavidej je okruh "pozeru" kolem hiphopu a tak to je ... samotnej hiphop totiz v dnesni dobe vubec videt neni a vidis jen ty MTV hvezdy a pak vidis ty "lidicky" kolem tehle "typku z MTV" ... a to vse s hiphopem ma spolecnyho pramalo.

Abys měl co nenávidět?Překvapuješ mě.Děsivý je že si myslíš že víš.Možná že si rozuměl co toe za styl před x lety a pouze v krásnym českym nebo slovenskym jazyce.A s tou TV máš pravdu.Ostatně když nwš kde je opravdovej a co rozlišovat a s jakou hodnotou důležitosti nemůžeš to posuzovat.Proto to ani zas tak nehroť.Skutečně by mě zajímal tvůj zdroj informací od kterých se odrazuješ ,,nenávidět´´.Nejspíš bude dost pochybný.Věř tomu že mysl někdy klame takže halycon on.Přijde mi že jsi s něčím nevyrovnaný.Nepotřebuješ si sugerovat něco v čem si nebyl jak se říká v praxi.Jelikož teorie a ještě k tomu nahlodaná rozhodně neni dobrá a to pro nikoho.Jestli myslíš že toho víš víc o tom co říkáš že víš potvrzuješ jenom to jak neumíš oddělit fikci od pravdy.Ve skutečnosti to způsobuje tvůj zkreslený pohled na danou věc.Tak bacha ať se s tebe nestane jen hater.Tomu vrrr.
0

#79 User is offline   Prasopes 

Posted 22 January 2010 - 12:11 AM

spatne chapes, "abych mel co nenavidet" ... nenavidim lidi, co "vyjebavaj" s muzikou, jelikoz to byli prave zmineni TokioHotel treba apod. resp. kapely zalozene ciste na tom, ziskat zisk, to sou ti "co nemam rad" ... popravde ne, ze bych jim zavidel, ale sou to proste vetsinou kapely, co vydrzel rok dva, poskadlej trosku "pubertaku" vydelaj prachy a uz o nich neslysis ...
Proste je todle pro mne FAIL a nemam rad proste to, co treba prave MTV apod. z muziky dela ... a neni to jen prave MTV.

neni to tak, ze bych nenavidel hiphop nebo rap, naopak jsem temdle stylum vdecny za nu-metal ... nenavidim ty, jenz nazyvam "pozery" ...

hiphop/rap a skate(ktery se ktomu pridruzil nebo proste uz je s tim spojen), reknu ti ze ty styly urcite v sobe neco meli a nekde v hlouby za nasimi zraky urcite jeste maji, ale to, co vidis v televizych o tom to neni :D

This post has been edited by Prasopes: 22 January 2010 - 12:12 AM

0

#80 User is offline   All 

Posted 22 January 2010 - 12:22 AM

View PostPrasopes, on 22 January 2010 - 12:11 AM, said:

...

O tom sem přesně mluvil jenom tohle neni rap.Ted už ses vyjádřil správně ale zároveň si mě potvrdil to že teda asi nevíš co je to real jestliže chceš rozebírat tuhle flusající komerci.Právě Hip-Hop/Rap je někde ůplně jinde.Poslední odstavec OK jenže žádná novina jen stará pravda. :D
0

• 7 Pages +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic