Mystiq.org - forum: Anketa.. - Mystiq.org - forum

Jump to content

• 7 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Anketa.. Slipknot vs. Suicide Silence

Poll: SlipKnot vs. Suicide Silence (0 member(s) have cast votes)

Takže rozhodni...... :D

1. Slipknot (27 votes [52.94%] - View)

Percentage of vote: 52.94%

2. Suicide Silence (24 votes [47.06%] - View)

Percentage of vote: 47.06%

Vote Guests cannot vote

#21 User is offline   Prasopes 

• Group: Registrovaný člen

Posted 20 January 2010 - 10:57 PM

View Postrewew, on 20 January 2010 - 10:38 PM, said:

Já osobně tuhle kapelu řadím mezi sračky, které nazývají metalem ti, co nikdy neslyšeli pořádný metal.
Proč? Pár důvodů.

1. Na to, že jsou to metalisti, mají krátké vlasy a oblíkají se jako hopeři - metal fail.
2. Na metalovou kapelu se stali celkem POPulární - cg.
3. Díky té popularitě je poslouchá každý šampónek (Majkl) a hoper (ty) - mega metal fail.
4. Slyšel jsem od nich sice jen jednu písničku, ale totálně mě zhnusilo míchání growlu a obyč. zpěvu. Sám sice takové kapely poslouchám, ale to se poslouchat dá (Dimmu Borgir, Eths) - lol.
5. Texty se blíží hip hopu - zpívání o ničem, prakticky půl písničky vyplňovalo opakovaně growlované "Psajchousošl" - mega metal fail 2.

Nicméně hlasovat nebudu ani pro Inovo SS (na které jsem ho dovedl já, omg), ti se mi taky nelíbí, sice už jen vzhledem zpěváka (krátké vlasy a bílé triko? Takový člověk si má ničit kolena pohupováním na diskotéce).

Slipknot - kvuli tomu, ze sou popularni je odsuzujes? nejsi trosku moc zasadovej a hloupej? takze to co nema v tabulce -500 rating neni metal? trosku spatne mineni ...
Obleceni - neoblikaji se jako hoperi, nevim teda jestli jejich masky sou hopersky a nebo jejich uniformy, ale budiz, co se tyce obleceni nechapu o co tady jde ... metalistu metalistou dela obleceni a vlasy? smesny ...
Posloucha je kazdej hoper a sampon - a koho to jako zajima? at je poslouchaj je mi to fuk ... Takze nightwish sou taky sracky, jenom protoze si je oblibilo plno diskantu a neni to metal?
To, ze tobe se nelibi zpev mixovany s growlem u teto kapely neznamena, ze se to nelibi nekomu jinemu ... kvuli tomu, ze se ti tato kapela nelibi jeste neznamena, ze si clovek co vypadl z prdele prvnimu metalistovi jak s oblibou rika abys rikal, co metal je a neni. Sam rikas "slysel sem jednu pisnicku" a to si teda opravdu tu kapelu poslechl ... najdu ti u kazdy kapely pisnicku, ktera stoji za hovno.
Texty se blizi hiphopu - slysel si jednu pisnicku a soudis veskery texty tyhle kapely ...

Co se tyce Kornu jak tu uz nekdo rekl, maji jedny z nejlepsich textu, ktery v sobe maji hodne moc emoci a maji lidem hodne co rict ... pokud nekdo vubec nekdy neco od kornu slysel a jestli vubec nekdo kdo si to poslechl z vas METALISTU umi anglicky a tem textum porozumnel.

Nu-Metal jako takovej je spojenej s rapem a nevidim na tom nic spatneho ... Osobne se za metalistu povazuji at uz kvuli tomu, ze co se metalu tyce myslim, ze do nej dostatecne hluboko vidim a jak se rika, kazdy metalista ma v kapse okolo 50ti kapel ? nebo 100? kazdopadne splnuji vesmes oboji ...
Prestan tu urazet a zesmesnovat kapely ktere se ti nelibi jenom proto, ze chces vypadat tvrde. Bud se chovej jako clovek a nebo si jen dalsi namachrovanej idiot presne ten na ktery nadavas ...
Hoperi maj mozna ksilt a hadry XXXXL, ty mas, ale v hlave nakakano proc? Protoze se chovas uplne stejne jako oni a myslis si, ze si neco vic protoze poslouchas tri kapely, ktery neposloucha nikdo jinej na svete o tomhle metal neni a nikdy nebyl.

A co je pro mne metal? zivotni styl? oblikani? ani bych nerekl ... metal je pro mne neco co citim nekde hluboko v sobe ... a je mi jedno jestli vznikne dalsi odvetvi metalu kde bude spojeno disko a metal coz predvadi treba Cradle of Filth uspesne ... nebudu to poslouchat, ale pokud tam bude proste minimalne naznak metalovych znaku pripadne to proste vyroji tim, ze se spojila metal s diskem tak to metal bude at se to libi nebo ne, tak to proste je.
Nechapu kde v sobe nekteri lidi berou aroganci az takovouhle a kde v sebou berou to "pohrdani" druhejma, ze poslouchaji "neco vic" ... nemam to osobne vubec rad ... a o tomhle metal rozhodne neni.

This post has been edited by Prasopes: 20 January 2010 - 11:01 PM

0

#22 User is offline   KevIneQ 

Posted 20 January 2010 - 11:00 PM

View PostPrasopes, on 20 January 2010 - 10:57 PM, said:

Slipknot - kvuli tomu, ze sou popularni je odsuzujes? nejsi trosku moc zasadovej a hloupej?

Perfecto. +1 http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/spiteful.gif

Ještě k tomu, že pořád mluvíte o těch sračkách - kšilty, kalhoty xxxl atd...
Asi jste ještě neviděli na vlastní oči pokročilýho Hiphopera......
Co se mě týče tak v Hip Hopu a takových věcech, které rádi odsuzujete, vyrůstám od malička a žádný takový fešný věci nenosím ale nosil jsem.
Když si všimnete tak ti, kteří to nosí tak jim je tak max 16 ale jinak to jsou děcka, kteří si hrajou na CripZ a BloodZ a já jím vždy povídám ´´Já bych vám přál aby jste se někdy dostali s těmhla barvama do Bronxu nebo kamkoliv do U.S.A. :D Píšu to, protože mě to už začíná urážet.

This post has been edited by KevIneQ: 20 January 2010 - 11:04 PM

0

#23 User is offline   KevIneQ 

Posted 20 January 2010 - 11:15 PM

Snoop Dogg, Xzibit, David Buner, Lil´ Jon . http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/red_bandana.gif
0

#24 User is offline   Bonitko 

• Daemonica CT - Priest
  • Group: WoW Tester

Posted 20 January 2010 - 11:17 PM

Sic topic o ničem ale vyvstává otázka ... má autor topicu problém s určením pohlaví druhé strany či jen problémy s češtinou? Aneb "ona" v kombinaci s "Inem" tuto otázku zcela jasně nastoluje
0

#25 User is offline   rewew 

• Group: VIP

Posted 20 January 2010 - 11:17 PM

Myslím, že jsem v předchozím postu všechno vysvětlil a únava mi brání reagovat na všechno, co tam je, tak jen zhruba.

- Svou popularitu ať si strčí za masku.
- Netvrdím, že metalistu dělá metalistou oblečení a vlasy. Ovšem poslouchat Slipknoty, neměl bych odvahu označovat se za metalistu.
- Nightwishe taky nemusím, ale to je gothic, což už je trošku mimo a navíc se tam negrowluje vůbec, takže není divu, že jsou oblíbení i u ne-metalistů.
- Čti prosímtě. Ano, slyšel jsem jednu písničku, ale psal jsem, že už ta mě znechutila. Proč si pouštět další?

Jinak, ty jsi očividně ten případ, který jsem zmiňoval. "já osobně se za metalistu považuju"? Zní to, jako bys byl na pochybách. A že vidíš do metalu dostatečně hluboko znamená co? Že znáš detailně všechny žánry a jak říkáš, 50 kapel?

BTW jo, jsem idiot. A budu jím tak dlouho, dokud tu nebude nikdo, před kým bych hájil své názory a občas se smál těm jeho (viz. Kevin a to, na co narážel Reaver).
0

#26 User is offline   KevIneQ 

Posted 20 January 2010 - 11:20 PM

View PostBonitko, on 20 January 2010 - 11:17 PM, said:

Sic topic o ničem ale vyvstává otázka ... má autor topicu problém s určením pohlaví druhé strany či jen problémy s češtinou? Aneb "ona" v kombinaci s "Inem" tuto otázku zcela jasně nastoluje

Lidem neunikne nic. :(
Můj topic je o ničem ale tvůj příspěvek je tedy darda!
0

#27 User is offline   Necro 

Posted 20 January 2010 - 11:27 PM

no nic moc teda...

0

#28 User is offline   nirty 

Posted 21 January 2010 - 01:42 AM

Kdyz uz si teda mam vybrat pro co budu hlasovat, budou to slipknoti, i kdyz si na ne teda moc nepotrpim. Ten klip od toho SS co jsi sem hodil se mi musim priznat vubec nezamlouva, a po poslechu dalsich trech pisnicek tehle kapely jsem usoudila ze postrada jakoukoli melodii(deathcore no) Jak by rekl obycejny clovek neznaly metalu, je to jen ustavicne rvani do mikrofonu. Nvm, mozna je to jen muj nazor, ale jedno vim jiste, tuhle kapelu vyhledavat nebudu.
Pripada mi ze nekteri lide si hold bohuzel mysli, ze cim vic growl, tim vic adidas(teda metal). http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/sarcasm.gif
Rewew sorac, ale ses fakt vedle. Ja bych si nikdy nedovolila posoudit kapelu podle jednoho songu. Navic slipknoty ktery hrajou tolik druhu metalu a ktery maji i tak hezke procitene pisnicky ktere ani neznas.
Jestli si myslis ze kdyz je komercnejsi ze je to shit... tak nvm co si o tobe myslet.

K tomu death (zni to huste co) at uz metal, core a kdovi co jeste... Tak doporucuju: Kataklysm (myslim ze je to jedna z tech lepsich DM kapel, ktere se daji poslouchat i na zivo). -

A nezapomenu na muj milovany melodicDM/alternative/trash: In flames:

http://video.google.com/videoplay?docid=7535465913594112611#
0

#29 User is offline   rewew 

Posted 21 January 2010 - 06:24 AM

View Postnirty, on 21 January 2010 - 01:42 AM, said:

...

Přečti si můj první post, je tam pět bodů, ne jeden.
0

#30 User is offline   Prasopes 

Posted 21 January 2010 - 07:45 AM

View Postrewew, on 20 January 2010 - 11:17 PM, said:

...

Bud svym striktnim metalistou, ktery odmita cokoliv jineho a kapely zahazuje kvuli jedne pisnicce, reaguj na casti meho postu a prevracej vse co si rekl, aby ti hralo do noty...TY SI PROHLASIL, ze pokud to nema dlouhy vlasy, nema to stylove obleceni, ktere je pro tebe "METAL", je to popularni a nelibi se ti to, tak to neni metal ... TODLE jsou podle tebe nazory kvalitniho cloveka co rozumi hudbe? Smesne...

Reknu ti to takhle ... Don't fuck with metal asshole ... proc? Protoze to presne delas ... snazis se schovat za nejake striktni pravidla skupiny a pohrdas ostatnima, stava se z tebe stejnej hopper, stejnej kreten jakyma pohrdas, jenom to nevidis, jsi uplne stenej jako ti lofaskove co maj XXXXL hadry a kricej na holky pred skolou BIJÁČ apod. ANO, jsi uplne stejny, protoze se chovas uplne stejne arogantne jenom kvuli tomu, ze poslouchas "neco vyjimecneho" dle tveho nazoru.

Nu-Metal ma uz 16 let a ano je to jeden z nejmladsich zanru metalu, ale bezpochyby tam patri ... Bud dal "ten lepsi metalista" rikam ti, ale jedno, to co delas ty, nema s metalem nic spolecneho ... Metal neni neco, za co se mas schovavat ... Metal neni neco, co z tebe udela borce, Metal neni neco cim se stanes ze dne na den ... Je to o tom, ze o metalu neco vis, ze vis neco o tech stylech, mas prehled, zajimas se o ten styl, zajimas se o kapely ktery hrajou, o novy kapely, o minulost ... o tomhle je metal ... pidis se potom co ty kapely vedlo k tomu, co hrajou, snazis se nejakym zpusobem chapat texty a vyslechnout si myslenku ... protoze prave metal je jednim z mala zanru, kde jde dost o texty (v mnoha pisnickach ... a v mnoha ne, ale je to jeden z mala zanru, ktere mne oslovuji).
A ze slipknoty poslouchaji samy hiphoperi a tak? To pochybuji ... jednu dve pisnicky, stejne tak tomu je u Nightwish, poslouchaji tam diskanti dve tri pisnicky, ktery jim hrajou do noty, pritom o te kapele proste nic nevedi ... Pro mne rozhodne clovek, kterej slysel jednu dve pisnicky, ktery se mu libej a stezi vi o cem byli jenom si tak brouka "mromro..blabla...NEJŠN...blabla" neni clovek, co danou kapelu posloucha. Dokud si od te kapely neposlechnes minimalne par pisnicek ze vsech alb co maji, tak tu kapelu neznas a to, ze te odradila jedna pisnicka je tvoje vec ... Ja jsem zda se mi o proti tobe dost zkusenejsi, protoze rozhodne vim, ze dost kapel ma cerny chvile, dost kapel vydal SPATNY cely alba ... pritom jinak treba hrajou naprosto dokonale, ...

Reknu ti jedno hrajes si tu na neco, co te dela necim cim opovrhujes ... ale proc se necitit vyjimecny jako ti sasci, kteryma opovrhuji, ze ... vsak oni se citi taky jako nekdo "kdo je prukopnik a rebel" ...
0

#31 User is offline   Janyt 

Posted 21 January 2010 - 08:13 AM

oboji je desny, nechapu jak to muze nekdo poslouchat, to si rovnou doma zapnu cirkularku nebo pujdu s flexou rezat stozary omg
0

#32 User is offline   rewew 

Posted 21 January 2010 - 10:22 AM

Já nikým neopovrhuju, sám jsem kdysi čuměl na 8 míli a četl Bravo... Jen to musíš brát tak, že hip hop a metal jsou dva totálně jiné styly, jejichž spojením vznikla sračka jménem nu-metal. Prostě krátkovlasí (nebo odredovaní) borci v Hondách Civic, zpívající o současných problémech. Ozzy se musí mlátit do hlavy, když vidí, čemu všemu se dneska říká metal.

Ať se to omg líbí komu chce, já k nim nepatřím, ale ať to proboha nikdo nesrovnává s nějakýma jinýma metalovýma kapelama, zvlášť ne s těma Suicide Silence. Na tom prostě není co srovnávat, je to přesně jako srovnávat Kevinova Ekzibita (kterým tu už spamuje a BTW, Kevine, co kecáš, že ses nikdy tak neoblíkal, co ty tvoje fotky na FB?) s AC/DC...
0

#33 User is offline   All 

Posted 21 January 2010 - 12:34 PM

Slipkonot se mě líbí víc a s ničim to nesrovnávám nehledě na vaše názory tento je čistý a nechápu jak to k tomu co jsem tu vyčetl může někdo přiřazovat.Mé vlastní synonymum k těmto smýšlením - demo a krato.Zdá se mi jakoby někdo kdo poslouchá třeba metal měl náký mantinel jakože už nemůže poslouchat reggae nebo dnb a přitom zůstat ,,věrný´´ tomu k čemu má největší úctu ale přitim poslouchat i něco jinýho toe jenom omezenost něčího myšlení.Ňáké Bravo pro phubertální náctileté...Heh taková popularizace pro nejfanšmekry.AC/DC jaj to posluchá kámoš má asi dvě kazety v káře...No, The Doors sou fresh i dnes.
Light My Fire
0

#34 User is offline   KevIneQ 

Posted 21 January 2010 - 02:01 PM

View Postrewew, on 21 January 2010 - 10:22 AM, said:

(kterým tu už spamuje a BTW, Kevine, co kecáš, že ses nikdy tak neoblíkal, co ty tvoje fotky na FB?) s AC/DC...

A to si ted děláš srandu ne? A Kde vidíš něco H-H ovýho? http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_keep_order.gif
Mám tam hadry maximálně šamponácký ale jestli říkáš mikině Hip Hopový hadry tak si běž mrznout ven jenom v rozthaném tričku ;) . Říkám, že jsem nosíval a tot vše.
Jo a jestli myslíš tu O´ Skool čepicy tak v tom máš jenom pravdu jinak ani ho*no. :-* Víš
0

#35 User is offline   rewew 

Posted 21 January 2010 - 02:57 PM

View PostKevIneQ, on 21 January 2010 - 02:01 PM, said:

A to si ted děláš srandu ne? A Kde vidíš něco H-H ovýho? http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/to_keep_order.gif
Mám tam hadry maximálně šamponácký ale jestli říkáš mikině Hip Hopový hadry tak si běž mrznout ven jenom v rozthaném tričku :D . Říkám, že jsem nosíval a tot vše.
Jo a jestli myslíš tu O´ Skool čepicy tak v tom máš jenom pravdu jinak ani ho*no. :-* Víš

Tuhle myslím...

http://i48.tinypic.com/1zx9hyd.jpg
0

#36 User is offline   Hidden 

• Vyhozen z komunity Mystiq.org

Posted 21 January 2010 - 03:39 PM

Taky mi tam chybi moznost, ze obe to jsou sra... http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/red_bandana.gif
0

#37 User is offline   KevIneQ 

Posted 21 January 2010 - 03:53 PM

Jj rewewe, to jsem si nasadil kámošovo kšiltovku aby se mi po stranách nahromadily ty hovna co jsem tam měl. A fakt ti malou kšiltovku nebudu nosit. A když se bavíme o tý tvrdosti jak to ze sebe tady děláš tak .... http://img85.imageshack.us/img85/3417/rewax.jpg
Metal Armor?

This post has been edited by KevIneQ: 21 January 2010 - 03:58 PM

0

#38 User is offline   rewew 

Posted 21 January 2010 - 04:11 PM

View PostKevIneQ, on 21 January 2010 - 03:53 PM, said:

...

\m/

BTW je to foceno na Mikuláše, chodili jsme po škole a jak vidíš, jsem čert.
0

#39 User is offline   Inocertinn 

Posted 21 January 2010 - 04:39 PM

View Postrewew, on 21 January 2010 - 04:11 PM, said:

\m/

BTW je to foceno na Mikuláše, chodili jsme po škole a jak vidíš, jsem čert.

Kevin by chtěl jít určitě za anděla ^^ :)
Jinak lock topic,Suicide Silence win.Už se to tady moc hádá.A věta typu "já jsem metalista, protože poslouchám Slipknot" fakt nechápu.Já třeba s metal začal rovnou se skupinou Amon Amarth.
Jinak jak jsem s metalem začínal, tak se mně od Slipknot líbily 2 songy, ale ted už nic, jak jsem poznal lepší metal skupiny.A ne jenom death metalový (který pro vás "Slipknot fanoušky" sou moc tvrdý).Takovej Slipknot se nemůže vůbec měřit s legendárnímy Iron Maiden..a ze zmíněného heavy metalu vznikl i pozdější death metal.
Nu metal však vznikl z jedné části z toho, co s metalem nemá společnou ani jednu věc.(rap)
Jinak zde je seznam skupin, co už několik let poslouchám(některé ale pár měsíců třeba) a proto se považuju za metalistu a netroufl bych si to tvrdit, kdybych poslouchal jen nu metal.

Amon Amarth, Eluveitie, Dark Lunacy, Suicide Silence, Behemoth, Cannibal Corpse, In flames, Dimmu Borgir, Heaven Shall Burn, Arch Enemy, Hypocrisy, Dark Tranquility, Immortal, Fintroll, Haggard, Iron Maiden, Hammerfall, Manowar, Korpiklaan, Helloween, Death, Apocalyptica, Mors Principium Est, Sepultura, Nile, Satyricon, Gorgoroth, Drowning pool (ale od nich jen jeden song), Bal-Sagoth, Cradle fo Filth (starší tvorba hlavně), Stratovarius. (Není jich 50, ale na víc si ted z palice nevzpomenu)
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/offtopic.gif

This post has been edited by Inocertinn: 21 January 2010 - 05:08 PM

0

#40 User is offline   rewew 

Posted 21 January 2010 - 04:45 PM

View PostInocertinn, on 21 January 2010 - 04:39 PM, said:

Kevin by chtěl jít určitě za anděla ^^ :)
Jinak lock topic,Suicide Silence win.Už se to tady moc hádá.A věta typu "já jsem metalista, protože poslouchám Slipknot" fakt nechápu.Já třeba s metal začal rovnou se skupinou Amon Amarth.
Jinak jsem s metalem začínal, tak se mně od Slipknot líbily 2 songy, ale ted už nic, jak jsem poznal lepší metal skupiny.A ne jenom death metalový (který pro vás "Slipknot fanoušky" sou moc tvrdý).Takovej Slipknot se nemůže vůbec měřit s legendárnímy Iron Maiden..a ze zmíněného heavy metalu vznikl i pozdější death metal.
Nu metal však vznikl z jedné části z toho, co s metalem nemá společnou ani jednu věc.(rap)
Jinak zde je seznam skupin, co už několik let poslouchám(některé ale pár měsíců třeba) a proto se považuju za metalistu a netvrdil bych si to tvrdit, kdybych poslouchal jen nu metal.

Amon Amarth, Eluveitie, Dark Lunacy, Suicide Silence, Behemoth, Cannibal Corpse, In flames, Dimmu Borgir, Heaven Shall Burn, Arch Enemy, Hypocrisy, Dark Tranquility, Immortal, Fintroll, Haggard, Iron Maiden, Hammerfall, Manowar, Korpiklaan, Helloween, Death, Apocalyptica, Mors Principium Est, Sepultura, Nile, Satyricon, Gorgoroth, Drowning pool (ale od nich je jeden song), Bal-Sagoth, Cradle fo Filth (starší tvorba hlavně), Stratovarius. (Není jich 50, ale na víc si ted z palice nevzpomenu)
http://forum.mystiq....tyle_emoticons/default/offtopic.gif

Naprostý souhlas..

BTW tyhle kapely poslouchám taky (až na pár), za sebe doplňuju Soulfly, Marduk, Mayhem, Burzum, Six feet under, Stigma, The Berzerker, Tracedawn, Crematory, Eths, Belphegor, Edguy, Dope, Sabaton, Thronar a Moonspell

This post has been edited by rewew: 21 January 2010 - 04:46 PM

0

• 7 Pages +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users