Report ID | 1964 | Title | Majordomo Executus |
Product | Bossové | Status | Opravené (Severity 2 - Fair) |
Report ID #1964: Majordomo Executus
Replies (1 - 19)
#4 cezeta
Posted 18 April 2010 - 03:10 PM
no, jestli to bude opraveny, clovek musi mit honored s hydroxian waterlords, udelat preq a pak by mel mit moznost vyvolat majordoma zhasenim nejakejch run nebo ceho u bossu, ktery po ceste k nemu zabije... snad to tak uz pujde, chtel bych svyho broucka co nejdriv ;-)
#7 chemistr
Posted 22 April 2010 - 02:56 AM
Blacku můžu se zeptat, jak se to opravilo? Právě teď totiž stojíme před Majordomem a nikde není. Jeden člověk si v průběhu cesty sem splnil Q na vyvolání Majordoma, zaletěl si ho odevzdal a stejnak ani s Q itemem se nám nechce Majordomus ukázat. Svíčky jsme po cestě nějako nikde nenašly, akorát na místě bosů nějaké divné díry. Jak se teda teď na Majordoma musí? A je to teda určitě opravené?
#8 sainan
Posted 22 April 2010 - 02:56 AM
Tak vyvolani majordoma nefunguje jelikoz u bossu neni nic co by se dalo zhasnout,posunout, rozkliknout, otevrit ani nic podobneho aby se vyvolal majordomus. A to mam jak repku vice jak honored tak i splneny preq ktery k tomu je. Ja jsem totiz ten clovek co si v prubehu MC udelal ten preq jak o tom mluvi chemistr.
This post has been edited by sainan: 22 April 2010 - 02:58 AM
#14 chemistr
Posted 22 April 2010 - 11:00 PM
Potvrzuji taky. Sice mi Torn z GoTC říkal, že by to už dneska mělo být v pohodě, ale fakt po vymlácení všech bossů se opět nic nestalo. Chodíme je v klasickém pořadí od jedničky po osmičku, jestli se nepletu, na trashi by to snad nijak být závislé nemělo a opravdu Majordomus nikde. Poslední chapter z Ragnarose chybí čím dál víc lidem a chtělo by to s tím něco udělat.
#15 Black_one
Posted 23 April 2010 - 05:58 AM
sainan, on 22 apríl 2010 - 11:04, said:
dneska vecer jsme to opet zkouseli a opet tam neni. Runy jsou jenom u jednoho bose a nejdou uhasit a majordomus nikde i kdyz jsme zabily vsechny bosse.
Přečetl jsi, co sem psal?
Zkuste po pádu.
Jelikož je uptime 13 hodin, tak to ještě nepadlo. :)
#16 chemistr
Posted 24 April 2010 - 01:35 AM
Tak jsem se hned po pádu zašel ve stealthu podívat na Majordoma a nevim no. Jeho plošina už teď není prázdná, je tam 8 elitek, které by tam být měli, narozdíl od situace před pádem serveru, ale Majordomus sám tam pořád nikde není. Jestli je neviditelný, tak se mu z toho invisu fakt nějak nechce. Jestli se zviditelní, když se začne boj, zkoušet raděj nebudu, protže se mi s druidem nechce až do MC. Takže je to pořád tam, kde bylo. Pokud teda i tady neplatí, že když se zabijou všechny elitky, tak boj končí.
#19 Mayda
Posted 24 April 2010 - 07:04 PM
byli jsme tam my. majordomo tam normálně byl, nikdo nic nezhasnul, nikdo nic nerozsvítil. trabl byl v tom, že moby, co spawnuje, naspawnoval přes sebe asi tak tisíckrát. je potřeba moby pobíjet, jinak se nedá zabít, když jsme jednu "grupu" - čili moba stokrát na sobě natáhli, diff 170 000, 0,2 fps a tak :).
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users