Report ID | 7826 | Title | Zmena postavy |
Product | Mystiq Chirurg | Status | Převzaté (Severity 1 - Low) |
Page 1 of 1
Report ID #7826: Zmena postavy
#1 RiivyNr
Posted 03 March 2012 - 06:06 PM
Zdravím... takže rovnaký problém ako na PTR tak aj na ostrom serveri... Postava Caradoc - nejde zmeniť pohlavie... VIP mám, 2 marky sú v záložke curency... chirurg so mnou pokecá, ale stále mi to robí rovnako ako keď som na toto upozorňoval... keď by ma malo odlognúť, tak sa mu skrátka nechce a načisto ma ignoruje... cache zmazané, rlg, alt+f4 všetko som skúsil... jedná sa o postavu, ktorá bola prevedená z Insomnie v tzv. 2. vlne (ako bola to 1. prevodová vlna po tej ktorou bola spustená Daemonica)... Prosím o pomoc či radu :)
Postup: pravý klik na chirurga, ľavý klik na pokracovat vyberem operace, ľavý klik na chci zmenit svou postavu, otázku potvrdím accept a potom tam môžem 30 minút afkovať a nič sa nedeje... Ak má niekto nejaké otázky tak rád zodpoviem... pretože som toho palacha chcel zmeniť na paladinku...
Postup: pravý klik na chirurga, ľavý klik na pokracovat vyberem operace, ľavý klik na chci zmenit svou postavu, otázku potvrdím accept a potom tam môžem 30 minút afkovať a nič sa nedeje... Ak má niekto nejaké otázky tak rád zodpoviem... pretože som toho palacha chcel zmeniť na paladinku...
Page 1 of 1
Replies (1 - 16)
#2 Shalladan
Posted 04 March 2012 - 06:29 PM
Zdravím,
ve chvíli, kdy dáš "Accept", přesměruje tě alespoň dialog v okně s postavou na jiný text, nebo tam máš pořád ten stejný jako ve chvíli, kdy si dával Accept?
Protože to zní podobně, jako jsme měl problém já, při testování chirurgů s gm postavou na ostrém serveru. Chyba byla ta, že jsme omylem nepřenesli jednu tabulku. Když jsme ji přenesli, fungovalo to. Takže problém by mohl být, že jednoduše tě z nějakého neznámého důvodu nemůže zapsat do tabulky.
Je to jen odhad po přečtení tohoto reportu, ale situace se mi zdá více než stejná.
S pozdravem
Shalladan
ve chvíli, kdy dáš "Accept", přesměruje tě alespoň dialog v okně s postavou na jiný text, nebo tam máš pořád ten stejný jako ve chvíli, kdy si dával Accept?
Protože to zní podobně, jako jsme měl problém já, při testování chirurgů s gm postavou na ostrém serveru. Chyba byla ta, že jsme omylem nepřenesli jednu tabulku. Když jsme ji přenesli, fungovalo to. Takže problém by mohl být, že jednoduše tě z nějakého neznámého důvodu nemůže zapsat do tabulky.
Je to jen odhad po přečtení tohoto reportu, ale situace se mi zdá více než stejná.
S pozdravem
Shalladan
#6 RiivyNr
Posted 09 March 2012 - 12:01 PM
Maceq: dík za info a viz. http://forum.mystiq....ove-obmedzenie/
Kde som na to upozorňoval už počas testu na PTR...
Kde som na to upozorňoval už počas testu na PTR...
#9 RiivyNr
Posted 09 March 2012 - 12:37 PM
Ja som trpezlivý dosť :) len občas treba napísať, že pracujeme na tom (som totiž nevedel, či to ostalo povšimnuté - predsa len máte dosť iných starostí) - lebo takto som nevedel či to nie je nepovšimnuté... nič budem čakať :) ale je zaujímavé, že som to pocítil len ja
#13 Mageoffire
Posted 10 March 2012 - 01:20 PM
RiivyNr: Zkus to teď (Caradoc)... :) Patch do jádra zatím není, tak jsem to opravil ručně.
#17 Maceq
Posted 13 March 2012 - 02:45 PM
RiivyNr, on 12 March 2012 - 06:39 PM, said:
Maceq: ok ja som ochotný to vyskúšať, ale chce to nejak zmeniť postavu caradoc alebo mi nahrať 4 marky na operáciu na chlapa a nazad... ;) aj keď ak mi to spravil Mage tak nvm čo to spraví teraz...
Na tehle postave uz to bohuzel neni mozne vyzkouset, bohuzel.
eM
Page 1 of 1
Fast Reply
1 User(s) are reading this issue
1 Guests and 0 Anonymous Users